5 pitanja na koje samo majka zna odgovor!

Autor:

Lifestyle

14.08.2019

22:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za sva pitanja i nedoumice, samo će majka imati pravi i iskren odgovor. Bez obzira na godine, u ovim situacijama joj se uvek možete obratiti.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Finansijski savet i pozajmica

Sami plaćate svoje račune i mesečne rate za kredit, ali to ne isključuje činjenicu da će vam ponekad zatrebati konsultacija vezana za finansije. Ukoliko imate dilemu gde da uložite novac ili da li da podnesete zahtev za kredit, najiskreniji savet ćete dobiti od majke. Ona će najrealnije da sagleda situaciju i znati da vas navede na pravu odluku. Majke su prema svojoj deci vrlo direktne i neće situaciju ulepšavati samo da bi vama bilo lakše. Njeni saveti su dragoceni.

Da li treba da nastavite da izlazite sa tim tipom?


Niste sigurni je li on pravi čovek za vas? I u tom slučaju, tražite mišljenje od svoje mame. Ne postji niko na svetu ko vas voli više i poznaje bolje od nje. Čak i ako partnera gledate kroz ružučaste naočare i ne možete da sagledate svoju ljubavnu situaciju realno, ona će vam reći šta se zapravo događa, imajući na umu, pre svega, vašu sreću i dobrobit.

Sve vezano za trudnoću

Ona je vaš najbolji savetnik ako kada želite da zatrudnite ili kada očekujete dete. Vaša majka neće okretati očima ako joj spomenete svoje strahove vezane za porođaj, negu bebe ili vaspitanje mališana. Takođe, svo njeno vreme će vam biti na raspolaganju, kada vam je potreban neko da da vas umiri i ponudi rešenje za sve eventualne probleme.

Kulinarski trikovi

Niko bolje od majke ne sprema hranu. Kada rešite da se osamostalite, kuvanje će verovatno biti veliki problem. Mama će tu biti od velike pomoći, od ponavljanja recepta po nekoliko puta, do toga da ona umesto vas skuva. Niko osim majke to ne bi mogao.

Oslonac u svakoj prilici

Kada imate neki problem, majke nekim čudom, čak i kada im to ne spominjete, osete. Njoj je vaša sreća najbitnija, pa će bez mnogo pitanja uskočiti da pomogne u svakoj situaciji. One su svojoj deci pravi oslonac i motivatori. Kada vas nešto muči, obratite se majci, ona će naći rešenje za svaki problem.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading