RIJANA JE UPRAVO OBJAVILA PRVE SLIKE DRUGOG SINA: Iako se porodila pre samo mesec i po dana svi su primetili nešto NEOBIČNO na bebi!

Autor: M.O.

Lifestyle

19.09.2023

19:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fanovi su oduševljeni, komentarišu da je beba ista njen stariji brat.

RIJANA JE UPRAVO OBJAVILA PRVE SLIKE DRUGOG SINA: Iako se porodila pre samo mesec i po dana svi su primetili nešto NEOBIČNO na bebi!

Foto: Tanjug-ap

Rijana (35) je upravo objavila slike svoje nove bebe. Iako se porodila pre samo mesec i po dana, svi su primetili da ona izgleda kao fantastično! 

Ona je sa suprugom, reperom Asap Rokijem uradila set porodičnih fotografija gde je sve fazone raznežila, jer je evidetno da oni žive pravu porodičnu idilu!

 

 

Ona je drugog sina nazvala Riot, a obukla ga je u roze odelce, što je svima bilo posebno interesantno i neobično. Inače je rođen prvog avgusta ove godine, što mnogi povezuju za poseban datum.

 

 

Pevačica je zračila svojim prepoznatljivim stilom, obučena u teksas jakni, uskim helankama i ogromnim nakitom. Dok je Roki imao nešto ležerniji stil, u običnoj beloj majici bez rukava. 

Rijana je objavila drugu trudnoću tokom nastupa na "Super Bowlu" gde joj se u crvenom kombinezonu savršeno istakao trudnički stomačić. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @rihsforver

 

- Koliko god to bilo zastrašujuće, jer nisam bila na pozornici sedam godina, postoji nešto uzbudljivo u izazovu svega toga i važno mi je bilo da to učinim baš ove godine - rekla je na konferenciji za novinare tada. 

Istakla da je prva trudnoća sa Rizom, najviše žbližila sa Rokijem. 

- Sve se promeni kada dobijete dete, ali ne bih rekao da je to učinilo nešto loše, naš je mnogo zbližilo - rekla je. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading