NAKON POROĐAJA JE SHVATILA DA SU JOJ ZAMENILI BEBU: Kada je videla da BABICA ovo radi, PRESTRAVILA SE!

Autor: REPUBLIKA/M.OGNJENOVIĆ

Lifestyle

20.04.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mislila je da su joj bebu ukrali.

NAKON POROĐAJA JE SHVATILA DA SU JOJ ZAMENILI BEBU: Kada je videla da BABICA ovo radi, PRESTRAVILA SE!

Foto: tiktok/printscreen/maisieandbelle

BEBA

Britanka Bet Misti doživela je šok kada je saznala da beba koju su joj doneli nakon porođaja, zapravo nije njena. 

Incident se desio u septembru prošle godine u bolnici u Dorsetu, gde je Bet rodila devojčicu Izabelu.

Nakon samog porođaja i govora kako je rodila devojčicu koju je i videla, nakon što su joj doneli bebu da je presvuče, Bet je shvatila da se radi o dečaku!

Bet je izjavila da je bila "apsolutno prestravljena" kada je shvatila šta se desilo

- Ko zna šta se moglo sve dogoditi. Mogla sam da dojim tu bebu, ili bi se neka mama probudila pored prazne kolevke - rekla je, prenosi "Njupost"

Republika

Foto: tiktok/printscreen/maisieandbelle

Nakon prođaja su joj doneli bebu koja je dečak, a ona je rodila devojčicu


Nakon što je rodila bebu Izabelu, babice su obavestile Bet da je bebi potrebna fototerapija i da će morati biti smeštena u posebnu sobu. Jedne noći, Bet je otišla da obiđe svoju novorođenčad i zatekla je babicu u kancelariji kako drži njenu bebu.

- Ja sam pretpostavila da su je izneli sa fototerapijskog kreveca, a onda su mi doneli sasvim drugu bebu. Nije mi bilo dobro kada sam shvatila - izjavila je.
 

- Moj prvi instinkt je bio da mi je neko ukrao bebu. Bila sam apsolutno prestravljena posle četiri godine borbe sa neplodnošću. Pomislila sam da sam izgubila svoju bebu nakon što sam je rodila - ispričala je uznemirena majka. 


Bet veruje da su babice greškom zamenile bebu Izabelu sa novorođenim dečakom u bolnici, ali nije sigurna da li je majka druge bebe ikada saznala za grešku.

- Ta druga mama je spavala na potpuno drugom odeljenju od mene i ne znam da li je ikada saznala da su joj dete dali meni - objasnila je.


Bolnica je pokrenula istragu o tome kako je došlo do greške

- Duboko žalimo zbog svake uznemirenosti koja je nastala i kontaktirali smo majku kako bismo joj pružili podršku - izjavila je direktorka bolnice. 

- Sigurnost naših roditelja i beba je najviši prioritet i posvećeni smo pružanju potpune podrške pogođenim porodicama - rekla je direktorka za kraj. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading