OVO JE BROJ JEDAN TEHNIKA FARBANJA JAJA U 2024. GODINI: Jedan ČAJ koji će ih OBOJITI u savršenu boju!

Autor: M.O.

Lifestyle

26.04.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pogledajte kako da je primenite

OVO JE BROJ JEDAN TEHNIKA FARBANJA JAJA U 2024. GODINI: Jedan ČAJ koji će ih OBOJITI u savršenu boju!

Foto: Printscreen/Instagram/sophie.diyguru

Uskrs je praznik koji se svečano obeležava širom sveta, a tradicija farbanja jaja ima posebno mesto u proslavi. Upravo uoči ovog radosnog praznika, postoji jedna tehnika koja je privukla pažnju na društvenim mrežama - moderna, minimalistička i unikatna jaja koja oduševljavaju svojom elegancijom.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Svaka domaćica ima svoju posebnu tehniku farbanja jaja

 

Umetnica Sofi je otkrila svoju savršenu tehniku farbanja jaja na Instagram profilu, koristeći tamna jaja ukrašena zlatnom folijom kao osnovu za svoje remek-delo. Ona ističe da je priprema ovih jaja jednostavna i brza, nudeći pritom korake koji će i najneveštim pružiti priliku da stvore remek-delo.

Tehnika Farbanja jaja - Sofi

 

 

Sofi otkriva da su bela jaja, čaj od hibiskusa, voda, sirće i zlatna folija ključni sastojci za ovu tehniku. Važno je napomenuti da intenzitet boje zavisi od količine sirćeta i hibiskusa koji se koriste. Umetnica preporučuje određene korake kako bi se postigao željeni rezultat: jaja se kuvaju u čaju od hibiskusa, vodi i sirćetu, a nakon hlađenja se nanosi zlatna folija kao dodatni ukras. Kao lepak se koristi belance, što dodatno naglašava jednostavnost ove tehnike.

Ova tehnika farbanja jaja ne samo da pruža jedinstvene rezultate, već omogućava svakome da uživa u procesu pravljenja umetničkih dela. Neka vam ovo ne bude obaveza već zaista uživanje!

Uskrs je praznik koji donosi radost i zajedništvo, a stvaranje unikatnih jaja po Sofinoj tehnici može postati nova tradicija koja će uneti dodatnu čaroliju u domove širom sveta. Uživajte u procesu pravljenja, jer kreativnost ne poznaje granice!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading