DOKTOR IMAO ODNOSE SA PACIJENTKINJAMA DOK JE ČEKAONICA BILA PUNA: Snimke svima pokazivao, a sa medicinskom sestrom razmenio 5.000... (FOTO)

Autor:

Lifestyle

08.05.2024

12:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Medicinsku sestru je odveo u posebnu salu i stavio joj ruke na svoje genitalije.

DOKTOR IMAO ODNOSE SA PACIJENTKINJAMA DOK JE ČEKAONICA BILA PUNA: Snimke svima pokazivao, a sa medicinskom sestrom razmenio 5.000... (FOTO)

Foto: Printscreen/marie carroll

Zavisnik od se*sa doktor Tom Plimer (40), koji se pojavio u emisiji Prvi sastanci na Kanalu 4 2018. godine, pokazao je kolegi da je snimao po*no video zapise koje je pravio u sali za konsultacije svoje hirurgije u Svindonu.

Zatim je medicinskoj sestri poslao 197 fotografija i video snimaka na kojima je imao se*s sa desetinama žena nakon što je bila primorana da stupi u vezu sa njim. U svojoj ordinaciji imao je se*s sa najmanje šest žena i slao je slike svog polnog organa svojim ljubavnicama dok je čekao sledećeg pacijenta da uđe iz čekaonice.

Svedočeći na saslušanju Tribunala medicinske prakse (MPTS) u Mančesteru, on se izvinio svojim bivšim ljubavnicama i pacijentima zbog svog "odvratnog" ponašanja.

Dr Plimer je ranije proglašen krivim za brojne optužbe u vezi sa njegovom koleginicom, uključujući šetnju u raskopčanim pantalonama, slanje neželjenih video snimaka, stavljanje ruke na njegov polni organ u erekciji.

Protiv njega je podignuta i dodatna optužba za se*sualne radnje u akciji.

Foto: Profimedia

Doktor za kog se tvrdi da je zavisnik od se*a

Koleginica je na saslušanju rekla da je započela prijateljstvo sa dr Plimerom, piše "Dejli mejl".

Ali od marta 2018. poverio joj se o svojoj zavisnosti od se*sa i podelio sa njom oko 5.000 poruka.

- Mogu li da ti kažem jednu tajnu? Ti si moja omiljena - pisalo je u jednoj.

Doktor joj je pokazao 197 fotografija i video snimaka na kojima on ima se*s sa drugim ženama, saopštio je Tribunal medicinskih praksi. Jednom prilikom, u januaru 2019, odveo ju je u svoju salu za savetovanje pre nego što je stavio ruku na svoje genitalije.

Doktor je na saslušanju ranije ove nedelje rekao da se oporavlja uz podršku svog dugogodišnjeg partnera, uzima lekove i posećuje Anonimne se*s narkotike.

Dr Plimer je insistirao da nikada nije prešao granice sa pacijentima i uporedio se sa tragičnim glumcem Metjuom Perijem.

Tom Dej, koji je zastupao dr Plimera, rekao je na saslušanju:

- S poštovanjem tvrdim da nema rizika i na osnovu toga nema štete. Rizik od recidiva je nizak. Da je na poslu, trebali bi mu uslovi da ga izdržava.

Predsedavajuća Kler Lindli presudila je da je nedoličnim ponašanjem trenutno narušena sposobnost dr Plimera za praksu.

Još nisu doneli odluku kakve će sankcije uvesti Plimeru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading