PAR RENOVIRAO KUĆU I OTKRIO TAJNI BUNAR: Kada vidite šta se nalazi unutra, biće vam jasno zašto su zapanjeni!

Autor:

Razonoda

20.04.2024

01:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Par otkriva tajnu bunara u svojoj novoj kući

PAR RENOVIRAO KUĆU I OTKRIO TAJNI BUNAR: Kada vidite šta se nalazi unutra, biće vam jasno zašto su zapanjeni!

Foto: pixabay.com/Ilustracija


Šanija Lojd (28) i njen partner Ros Benet (25) su nedavno kupili svoju kuću iz snova u engleskom Koventriju, ali su doživeli iznenađenje kada su odlučili da je renoviraju. Edvardijanska kuća, plaćena 239.000 dolara, krije tajnu koju su otkrili tokom radova. Nakon napornog dana, par je odlučio da ukloni stari pod u dnevnoj sobi kada je Ros naišao na nešto neobično.



Otkriće ispod poda

Šanija je ispričala da je čula Rosa kako je doziva, a kada je ušla u prostoriju, shvatila je da je on istraživao mračnu rupu ispod poda, tražeći blago. Par je kasnije saznao da je njihova kuća izgrađena na mestu nekadašnje farme, a Ros je shvatio da je dno rupe prekriveno vlažnom glinom, što ukazuje na to da je izvor vode i dalje aktivan.

Planovi za bunar

Par namerava da zatvori bunar, ali sa jednim posebnim detaljem - postaviće staklenu ploču kako bi istakli ovu jedinstvenu stvar u svojoj dnevnoj sobi. Šanija je izjavila da su otvoreni za ideje o tome kako dalje iskoristiti ovaj neobičan element u njihovom domu.

Ovo otkriće definitivno čini njihovu kuću još jedinstvenijom i posebnijom, a par ima priliku da stvori nešto zaista originalno sa ovim neočekivanim elementom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading