IMAN HELIF U POTPUNO NOVOM IZDANJU! Ovakvu je još niste videli (VIDEO)

Autor:

Sport

16.08.2024

09:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rešila je da pobije sve sumnje.

IMAN HELIF U POTPUNO NOVOM IZDANJU! Ovakvu je još niste videli (VIDEO)

Foto: Profimedia

Iman Helif, alžirska bokserka koja je osvojila zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu, postala je predmet velike pažnje nakon što je njen meč sa italijanskom bokserkom Anđelom Karini izazvao kontroverze.

Nakon što je Karini prekinula borbu zbog udarca koji je primila od Helif, javnost je burno reagovala, a sama Karini je izjavila da nikada nije osetila jači udarac u svojoj karijeri. Ovo je izazvalo sumnje i optužbe da je Helif rođena kao muškarac i da ne bi trebalo da se takmiči sa ženama.

 

 


Helif je osvojila zlato, ali je bila primorana da se suoči sa neprijatnostima i optužbama. Ipak, hrabro se suprotstavila tim tvrdnjama i istakla da je žena kao i svaka druga žena, te je apelovala na poštovanje olimpijskih principa.

Nakon celog ovog događaja, Iman Helif je odlučila da pokaže javnosti svoju drugu stranu. Na društvenoj mreži Instagram, gde je prati preko dva miliona ljudi, objavila je video u kojem se pojavljuje u šarenoj odeći, sa sređenom frizurom i minđušama. Ova objava je za kratko vreme skupila gotovo 850.000 "sviđanja", pokazujući da je Helif privukla pažnju kako svojim sportskim uspehom, tako i svojim van sportskim izgledom.

Iman Helif je time pokazala da je više od svoje uloge bokserke i da se uspešno nosi sa pritiscima javnosti, istovremeno promovišući važnost poštovanja i tolerancije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading