KONORE, SPORT ĆE IĆI DALJE I NAPREDOVAĆE BEZ TEBE! Oštro mu je poručio Čendler (FOTO)

Autor:

Sport

16.08.2024

10:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čendler i Mekgregor konačno je trebalo da se obračunaju krajem juna.

KONORE, SPORT ĆE IĆI DALJE I NAPREDOVAĆE BEZ TEBE! Oštro mu je poručio Čendler (FOTO)

Foto: www.profimedia.rs

Majkl Čendler mogao bi da dobije ulogu ponajvećeg "naivca" u novijoj istoriji UFC-a. Popularni američki borac lake kategorije više od godinu dana čeka povratak Konora Mekgregora i nada se međusobnom obračunu s najvećom MMA zvezdom.

Mekgregor i Čendler čak su i učestvovali u prošlogodišnjoj sezoni "Ultimate Fightera" gde su vršili uloge glavnih trenera. 

Još tada je najavljivano kako će Čendler i Konor odraditi meč po završetku sezone, ali do borbe nije došlo.

Jako dugo čekali smo zvaničnu potvrdu meča, a Čendler i Mekgregor konačno je trebalo da se obračunaju krajem juna. Nažalost po Čendlera, Konor Mekgregor je otkazao susret zbog lakše povrede nožnog prsta.

 

 

Mekgregor koji se uvek dičio reputacijom borca koji ne otkazuje mečeve, a neretko je napadao svoje kolege (Habiba, Dos Anhosa, Alda) zbog otkazivanja mečeva, narušio je svoj ugled otkazivanjem zbog lakše povrede.

Problem verovatno nije bila sama povreda, nego činjenica da Mekgregor jednostavno više nema disciplinu i motivaciju da odradi pune pripreme. Ne može se Mekgregor vratiti u nekadašnju formu i to je verovatno pravi razlog zbog kojeg je otkazao nastup. 

Nekad velikog borca napustila je ljubav ka sportu nakon što je osetio čari novca i slave.

No, očekivalo se da će meč između Mekgregora i Čendlera brzo dobiti novi datum, jer ipak se radilo o lakšoj povredi. Pominjao se avgust ili septembar, sve dok Dejna Vajt u utorak uveče nije izjavio kako Mekgregora nećemo gledati tokom ove kalendarske godine.

Bio je to još jedan pokazatelj da bi svi, uključujući Čendlera, jednostavno trebalo da prestanu da se nadaju povratku Mekgregora. Irac se verovatno neće vraćati u kavez, a čini se kako Majkl Čendler konačno prihvata tu činjenicu.

- Ah Konore, sport će ići dalje i napredovaće bez tebe. Gotova si priča, uskoro ćeš biti daleka uspomena. Gotovo deset godina dobrano precenjuješ svoju važnost u ovoj igri. Bog te blagoslovio - poručio je Čendler.

Podsetimo, Mekgregor je nakon Vajtove izjave javno počeo da izazivati predsednika UFC-a da mu ugovori meč u decembru, ali Mekgregor poslednjih godina konstantno pominje raznorazne datume, najavljuje "epske povratke", ali jedino čemu se vraća zapravo je raskalašeni način života. 

Kao što Čendler kaže, ovaj sport ide dalje, a Mekgregorova karijera već sada deluje kao neka davna uspomena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading