MALO JUTJUBER, A MALO BOKSER! Tek je prešao tridesetu, a ima već nekoliko titula!

Autor:

Sport

31.08.2024

15:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegova vrednost je ogromna.

MALO JUTJUBER, A MALO BOKSER! Tek je prešao tridesetu, a ima već nekoliko titula!

Foto: www.profimedia.rs

KSI je jedan od najvećih jutjubera svih vremena, ali i osoba koja je pronašla drugu karijeru u boksu. Rođen je 19. juna 1993. godine kao Olažid Olatudži. Pohađao je Berkamsted školu, gde je upoznao svog budućeg saradnika Simona Mintera, poznatijeg kao Miniminter.

Njegov jutjub kanal ima gotovo šest milijardi pregleda, sa 24 miliona pretplatnika. Uključujući i druge kanale, KSI ima više od 41,5 miliona pretplatnika i 10,55 milijardi pregleda. Osvojio je NME nagradu za Vlogera godine 2016. godine. Pored jutjub karijere, KSI je izdao četiri albuma kao reper, od kojih su dva zauzela prvo mesto na UK R&B Albums Chart-u.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

 

 


KSI je postao poznat i po svojim borbama, a osim toga, uspešno se dokazao i kao poslovni čovek. Pored direktorske pozicije u kompaniji "Misfits Boxing", on je suvlasnik "Prime Hydration", "XIX Vodka" i lanca restorana "Sides". Takođe, KSI je poznat po svojoj ljubavi prema luksuznim automobilima, posedujući Lambordžini Aventador, Porše 718 Bokster, Porše Kajen i možda čak i Rols-Rojsa Vrait.

KSI je nastavio svoju boksersku karijeru, boreći se četiri puta pre nego što se suočio sa Tomijem Furijem 14. oktobra. Nakon nekoliko godina fokusiranja na muzičku karijeru, KSI se vratio u bokserski svet još aktivniji nego pre.

KSI je definitivno ostavio dubok trag na internet zajednici, kako kroz svoj rad na jutjubu, tako i kroz svoje uspehe u muzici, boksu i poslovanju. Svojom svestranošću i upornošću, on je postao jedan od najznačajnijih i najuticajnijih ličnosti na digitalnoj sceni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading