VREME JE ZA SPAVANJE! Izgubio pojas, ali nije priznao poraz - Šampion UFC-a ismejao protivnika! (VIDEO)

Autor:

Sport

21.09.2024

10:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Provokacija ili šala?

VREME JE ZA SPAVANJE! Izgubio pojas, ali nije priznao poraz - Šampion UFC-a ismejao protivnika! (VIDEO)

Foto: Instagram/Printscreen/merab.dvalishvili

Nakon nedavne pobede na UFC-u 306, Merab Dvališvili postao je glavna tema razgovora među ljubiteljima borilačkih veština. Ovaj borac je postao šampion bantam kategorije, te je privukao pažnju javnosti svojim potezima i reakcijama.

Nakon što je poražen od strane Dvališvilija, Šon O'Mejli je objavio video snimak na društvenim mrežama u kojem je izražavao nezadovoljstvo rezultatom meča. O'Mejli je izneo tvrdnje da je zapravo on zaslužio pobedu u borbi, te je najavio svoju sledeću odbranu pojasa.

- Vratio sam se! Samo pogledajte ponovo borbu, pobedio sam u rundama jedan, tri i pet! J*** se, Merab, i dalje si k****! Ja sam šampion, i još uvek neporažen. Branim pojas u junu ili julu, protiv Umara Nurmagomedova u Las Vegasu. Ja sam šampion i dalje, runde jedan, tri i pet... Ne verujete mi? Ponovo pogledajte borbu. Pokraden sam u petoj rundi kao k****! Ja sam šampion. Ponovo pogledajte meč, odbrana pojasa broj tri... Umar, dolazim po tebe! - rekao je popularni "Šuga Šon".

Merab Dvališvili je briljantno odgovorio na Šonov video snimak, kreirajući parodiju koja je nasmejala celu borilačku scenu. U svom odgovoru, Dvališvili je prikazao O'Mejlija kao neposlušnog sina, praveći se da razgovara s njim kao s detetom. Ovaj humoristički pristup je izazvao pozitivne reakcije među ljubiteljima borilačkih veština i poznatim ličnostima iz tog sveta.

- Šta je ovo, j*****? Šta se dešava? Šon? Ti si, prijatelju! Šta nije u redu sa tobom brate? Zašto si nastavio da duvaš, brate? Mislio sam da spavaš sada, tebi je vreme za spavanje... Slušaj sine, ne brini o ovom Umaru Nurmagomedovu, ja ću se pobrinuti za njega. Ti više nisi šampion. Uzeću pojas od tebe ponovo, pa, vozi bezbedno sine. Idemo, Šon... Nema više duvanja, nema više duvanja... Vidimo se! Vozi bezbedno, okej? - rekao je Merab, a onda nekoliko puta "očinski" poljubio Šonovu lutku, a sve je propratio opis "Teško je biti otac ovih dana". 

 

 

Ovaj potez pokazao je da Dvališvili, osim sportskih veština, poseduje i izražen smisao za humor, što ga čini interesantnom ličnošću u svetu borilačkih veština. Svojim parodijskim odgovorom, Dvališvili je pokazao da ume da se našali na svoj račun i da pritom zadrži profesionalnost.

Ova situacija izazvala je veliko interesovanje među poznatim ličnostima iz borilačkog sveta, a reakcije na Dvališvilijev potez su bile veoma pozitivne. Mnogi su istakli koliko im se dopada ovaj humoristički pristup, te su pohvalili Dvališvilija za originalnost i duhovitost.

Ceo događaj pokazao je da borilački sportovi ne moraju biti isključivo ozbiljni, već da mogu biti obogaćeni i humorom i zabavom. Merab Dvališvili je svojim odgovorom na Šonov video snimak pokazao da ume da se nosi sa pritiskom šampiona, ali i da zadrži ljudski i duhovit pristup u javnosti.

Merab Dvališvili je novi šampion bantam kategorije koji osim izuzetnih sportskih veština, poseduje i smisao za humor. Njegov genijalan odgovor na Šonovu prozivku pokazao je da je Dvališvili neko ko ume da se nosi sa pritiscima šampionata, ali i da zadrži ljudski i duhovit pristup javnosti. Ova situacija je dodatno obogatila sliku o ovom talentovanom borcu i privukla pažnju ljubitelja borilačkih veština širom sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading