ENTONI DŽOŠUA PAO KAO KLADA! Legenda NOKAUTIRANA pred 100000 navijača - ZVEZDA je rođena (VIDEO)

Autor:

Sport

22.09.2024

09:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Duboa šalje sunarodnika u penziju!

ENTONI DŽOŠUA PAO KAO KLADA! Legenda NOKAUTIRANA pred 100000 navijača - ZVEZDA je rođena (VIDEO)

Foto: Profimedia

Danijel Duboa je bez sumnje postao glavna tema u svetu boksa nakon brutalnog nokautiranja Entonija Džošue u petoj rundi pred 96,000 obožavalaca na stadionu Vembli. Duboa je pokazao da je istinski talenat i jasno je da je on budućnost boksa. Ovaj 27-godišnjak je ušao u ring prvi, iako je bio šampion, što je neuobičajeno, ali je na kraju napustio ring kao nova zvezda teške kategorije, nakon što je dva puta oborio Džošuu i završio meč 59 sekundi u petoj rundi kontranapadom desnom rukom koji je Entonija poslao pravo na pod.

Džošuin ugled je narušen nakon četiri poraza u poslednjih pet godina, a njegova izjava da će nastaviti da se bavi boksom nakon ovog poraza u petoj rundi deluje kao hrabra odluka. Ipak, nesigurna odbrana tokom celog meča i lakoća s kojom je Duboa uspevao da ga udara, jasno su ukazali na to da njegovi najbolji dani možda već pripadaju prošlosti.

Ovaj meč je predstavljao prekretnicu u svetu boksa, sa rekordnom posetom publike u Velikoj Britaniji koja je svedočila promeni na vrhu. Dok je Džošua bio marketinški fenomen protekle decenije, Duboa sada izlazi kao nova zvezda koja obećava. Sa skorom od 22 pobede, od kojih je 21 bilo nokautom, jasno je da je Britanac budućnost ovog sporta.

- Da li vam je bilo zabavno? Ovo je bilo neverovatno putovanje i zahvalan sam na prilici. Ja sam gladijator, borac do samog kraja. Cilj mi je da dođem do vrha ovog sporta i ostvariti svoj puni potencijal - rekao je Duboa posle meča.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading