EVRO 2024, DAN 6: Drugo kolo može da počne! "Panceri" i "sajdžije" rešavaju pitanje plasmana u nokaut fazu - Hrvati već pakuju stvari?!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

19.06.2024

06:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Postaje sve zanimljivije.

EVRO 2024, DAN 6: Drugo kolo može da počne! "Panceri" i "sajdžije" rešavaju pitanje plasmana u nokaut fazu - Hrvati već pakuju stvari?!

Foto: Tanjug/AP

Nakon prethodnog dana koji je doneo samo dva meča na ovogodišnjoj evropskoj smotri fudbala, vraćamo se ustaljenom sistemu u kojem ćemo imati prilike da vidimo tri uybudljiva duela, a posebno se "tenzije podižu", s obzirom da startuje druga takmičarska runda.

Danas, sreda 19. jun na programu su dva meča grupe A, dok će biti odigran i jedan duel u grupi B.

Hrvatska : Albanija

Dan otvaraju selekcije Hrvatske i Albanije koje su u prvom kolu pretrpele poraze. I dok su Albanci pružili jak otpor Italijnima, "kockasti" su ubedljivo poraženi u duelu sa Španijom i već sada se može reći ad je predstojeći duel biti, ili ne biti za obe selekcije.

Navedeni duel igra se na "Volkspark" stadionu u Hamburgu sa početkom od 15 časova, a prema kladionicama Hrvati su apsolutni favoriti, ali će to morati da dokažu i na samom terenu.

Jedno je jasno, pobednik nastavlja borbu za plasman u osminu finala, dok poraženi već polako može da pakuje kofere.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Da li Hrvatim već sada preti eliminacija sa Evropskog prvenstva?

 

Nemačka : Mađarska

Domaćin takmičenja, reprezentacija Nemačke u premijeri je pokazala sav svoj kvalitet. Ubedljivo je savladana selekcija Škotske i "panceri" bi već danas mogli da obezbede plasman u osminu finala ukoliko savladaju Mađare koji su razočarali u premijeri sa Švajcarcima i preti im prerani povratak kući.

Meč između Nemaca i Mađara igra se od 18 časova u Štutgartu, a kladionice apsolutno nemaju dilemu ko će slaviti u ovom susretu.

Foto: Republika

 

 

Škotska : Švajcarska

Slično kao i kada je u pitanju selekcija Nemačke, reprezentativci Švajcarske bi već danas mogli da obezbede sebi mesto među 16 najboljih evrospkih selekcija. Ukoliko "sajdžije" savladaju Škotsku, ne samo da će se plasirati u narednu rundu takmičenja, već će sebi otvoriti vrata i prve pozicije u grupi, za koju će se boriti u direktnom duelu protiv domaćina turnira.

Meč se igra u večernjem terminu, od 21 čas na stadionu u Kelnu, a ne treba istaći da je Švajcarska favorit

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading