POČEO NAVIJAČKI OBRAČUN SRBA I SLOVENACA U MINHENU: Evo ko je glasniji (VIDEO)

Autor:

Sport

20.06.2024

09:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajna atmosfera na Marienplacu uveliko.

POČEO NAVIJAČKI OBRAČUN SRBA I SLOVENACA U MINHENU: Evo ko je glasniji (VIDEO)

Foto: Republika

Svi putevi navijača Srbije danas vode samo u jednom pravcu, u Minhen. Od rane zore navijači "orlova" napustili su svoje domove u okolnim mestima najvećeg grada Bavarske i uputili se prema Alijanc areni na kojoj će fudbaleri Srbije, izabranici Dragana Stojkovića Piksija, od 15 časova voditi vrlo verovatno odlučujuću bitku protiv Slovenije za plasman u osminu finala Evropskog prvenstva u fudbalu.

Okupljanje srpskih navijača je u 10 časova na Marienplacu u srcu Minhena. Svi oni koji će uživo pratiti predstojeći meč sa tribina "Alijanc Arene" zajedno će krenuti ka domu fudbalera Bajerna, dok će oni koji nisu imali sreće da obezbede ulaznicu za duel između Srbije i Slovenije, imati priliku da meč prate u direktnom TV prenosu koji je organizovan.

Ipak, iako je skup zakazan za 10 časova, mnogi navijači su došli mnogo ranije ne bi li se opustili i što pre bolje pripremili za današnji spektakl na stadionu u Minhenu.

Na Marienplacu se trenutno mogu videti samo tri boje - crvena, plava i bela. I dok je navijačko rivalstvo uvek prisutno, ipak dobra atmosfera i druženje preovlađuju na trgu Minhena. Mnoštvo navijača i Srbije i Slovenije koji glasno pevaju nalazi se na ulicama najvećeg grada Bavarske.

Podsetimo, posle Srbije koplja će ukrstiti i preostala dva tima iz Grupe C - Engleska i Danska u meču koji će takođe biti od velike važnosti za našu selekciju. Ali, pre toga, da pobedimo Sloveniju nošeni sjajnom podrškom sa tribina da ne bismo mnogo brinuli.

Republika

Foto: Republika

Republika u Nemačkoj

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading