EMOCIJA I LJUBAV! Sofija briše suze! Rasplakala se zbog Lukinog gola! VIDEO

Autor:

Sport

20.06.2024

17:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sofija jako emotivno proslavila gol Jovića.

EMOCIJA I LJUBAV! Sofija briše suze! Rasplakala se zbog Lukinog gola! VIDEO

Foto: Tanjug/AP

Fudbalska reprezentacija Srbije remizirala je u drugom meču Evropskog prvenstva sa Slovenijom - 1:1 (0:0). Slovenci su bili za nijansu bolji, vodili su skoro do kraja utakmice, ali je onda u dubokoj sudijskoj nadokandi nastupio Luka Jović

Imala je Srbija korner u 95. minutu i Ivan Ilić je centrirao, a zlatna rezerva Luka Jović pogodio je glavom posle čega je sudija Kovač odmah odsvirao kraj! Zaslužila je ovaj gol naša selekcija. Nakon ovog pogotka, Jovićeva supruga je Sofija Milošević je proslavila na emotivan načun, sa suzama radosnicama. Ovo pokazuje veliku ljubav prema Luki i veliku podršku koju mu pruža godinama unazad. Pritom je Sofija ceo meč zdušno bodrila svoju jaču polovinu i ostale izabranike Dragana Stojkovića Piksija. Ona je bila na tribinama sa ostalim članovima porodica naših reprezentativaca, a na sebi je, očekivano, nosila Lukin dres sa brojem osam.

Poslednji mečevi u Grupi C igraju se 25. juna, a za prolaz Srbiji će trebati pozitivan rezultat protiv Danske svakako. Pobedom protiv Danaca sigurno bismo prošli dalje, ali prvo da sačekamo epilog njihovog duela sa Engleskom. Na poslednjem Evropskom prvenstvu smo prošli grupnu fazu, nadamo se, da će tako biti i ovog puta.

Od 18 časova igraju Engleska i Danska, a taj meč je jako bitan za naš nacionalni tim. Srbiji najviše odgovara pobeda Engleza, pošto bi onda Danci imali takođe jedan bod pred poslednje kolo, a onda bi pobeda ''orlova'' nosila prolaz dalje. Nadamo se ovom ishodu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading