SOFIJA PREPONOSNA NA LUKU! Evo šta je REKLA posle izjednačujućeg gola Jovića!

Autor:

Sport

20.06.2024

17:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač "orlova" doneo važan bod Piksijevom timu.

SOFIJA PREPONOSNA NA LUKU! Evo šta je REKLA posle izjednačujućeg gola Jovića!

Foto: printscreen

Fudbalska reprezentacija Srbije remizirala je protiv Slovenije rezultatom 1:1 i ostala u trci za plasman u narednu rundu Evropskog prvenstva.

Gol vredan zlatnog boda protiv tradicionalno nezgodnih "skijaša" postigao je Luka Jović u petom minutu sudijske nadoknade, posle ubačene lopte Ivana Ilića.

Sada srpski igrači treba u poslednjem kolu da pobede Dance kako bi sigurno prošli dalje ili u najmanju ruku remiziraju, ali onda će zavisiti i od rezultata u ostalim grupama.

Foto: Republika

Republika u Nemačkoj

Odmah po završetku utakmice na Alijanc areni oglasila se Sofija Milošević, supruga Jovića, koja nije krila emocije i koliko je ponosna na svog izabranika.

- Najsrećnija sam i najponosnija na svetu, on najviše voli da igra za svoju zemlju - rekla je Sofija Milošević za "Republiku", posle meča protiv Slovenaca, koja je bila na tribinama stadiona u Minhenu i gromoglasno bodrila supruga.

Podsetimo, EURO 2024 održava se u Nemačkoj, u 10 različitih gradova: Minhenu, Štutgartu, Hamburgu, Dizeldorfu, Berlinu, Dortmundu, Gelzenkirhenu, Kelnu, Lajpcigu i Frankfurtu.

Takmičenje traje od 14. juna do 14. jula, a Srbija se nalazi u Grupi C, zajedno sa selekcijama Engleske, Danske i Slovenije. “Orlovi” su prvi meč izgubili od “Gordog Albiona u Gelzenkirhenu (0:1), u drugom susretu remizirali su protiv Slovenije (1:1) u Minhenu, na Alijanc areni. Poslednje treće kolo igraće se 25. juna, rival je Danska od 21 čas, takođe na stadionu minhenskog Bajerna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading