POZNATE KVOTE ZA MEČ SRBIJA - DANSKA! Evo ko je BLAGI FAVORIT, a šta je po KLADIONICAMA - SIGURICA!

Autor:

Sport

20.06.2024

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmica poslednjeg kola C grupe na EVRO u Nemačkoj igra se 25. juna.

POZNATE KVOTE ZA MEČ SRBIJA - DANSKA! Evo ko je BLAGI FAVORIT, a šta je po KLADIONICAMA - SIGURICA!

Foto: Tanjug/AP

Reprezentacija Srbije se nalazi u neizvesnoj situaciji nakon remija sa Slovencima - 1:1, ali sa osvojenim bodom uoči poslednjeg kola protiv Danske. Ovaj meč će biti ključan, a pobeda bi našem timu verovatno donela plasman u osminu finala.

Kladionica Soccer već je objavila kvote za ovaj meč, prikazujući Dansku kao blagog favorita. Skandinavci tradicionalno predstavljaju izazov za reprezentaciju Srbije, a poslednja prijateljska utakmica završena je rezultatom 3:0 u korist danskog tima. Kec na Dansku 25. juna u Minhenu iznosi 2,30, dok je kvota na nerešen ishod 3,45. Kvota na pobedu Srbije je postavljena na 3,20.

U prethodnim susretima između Danske i Srbije često su viđena 2-4 gola. Ova statistika može biti od značaja za klađenje, pa je kvota na tip UG 2-4 iznosi 1,52. 

Kladionica nudi različite opcije klađenja, uključujući duplu šansu. Kvota na pobedu Danske ili remi (1X) iznosi 1,37, dok je kvota na pobedu Srbije ili remi (X2) 1,65. Takođe, postoji kvota od 1,33 za pobedu jedne od ekipa uz isključenje mogućnosti nerešenog rezultata.

Prvoplasirani i drugoplasirani tim u grupi obezbediće direktan plasman u nokaut fazu EVRO 2024, dok će to učiniti i četiri najbolje trećeplasirane ekipe. Za plasman se prvo gleda broj bodova, zatim gol razlika, ukupan broj postignutih golova, ukupno pobeda. Posle grupne faze, sledi osmina finala (29. jun – 2. jul), četvrtfinale (5. – 6. jul), polufinale (9. – 10. jul) i na kraju finale (14. jul).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading