ĐOKOVIĆ SE OGLASIO POSLE REMIJA SA SLOVENCIMA: Moćna PORUKA ZA "ORLOVE" od najboljeg tenisera ikada!

Autor:

Sport

20.06.2024

18:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podrška fudbalerima na putu ka drugoj fazi EP.

ĐOKOVIĆ SE OGLASIO POSLE REMIJA SA SLOVENCIMA: Moćna PORUKA ZA "ORLOVE" od najboljeg tenisera ikada!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković na San Siru

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je meč drugog kola grupne faze takmičenja na Evropskom prvenstvu protiv Slovenije i rezultat tog susreta bio je nerešen - 1:1 (0:0). Iako je Slovenija povela golom Žana Karničnika u 69. minutu, naša reprezentacija uspela je da sačuva šanse za plasman u osminu finala zahvaljujući pogotku Luke Jovića u petom minutu nadoknade vremena.

Iako je nerešen rezultat protiv Slovenije zadržao našu reprezentaciju u igri za plasman u narednu fazu takmičenja, Srbija će morati da pruži svoj maksimum u poslednjem kolu protiv Danske kako bi ostvarila željeni rezultat. U tom meču gotovo sigurno će biti neophodna pobeda kako bi se izborila za mesto među 16 najboljih na Evropskom prvenstvu.

Nakon meča, najbolji srpski teniser Novak Đoković oglasio se na društvenim mrežama sa porukom podrške za fudbalsku reprezentaciju. Đoković je uz sliku Luke Jovića,heroja i strelca gola vrednog boda u 95. minutu, napisao "Idemo!", pružajući podršku našim fudbalerima u nastavku takmičenja na Evropskom prvenstvu.

Foto: Printksrin

 


Fudbalski navijači i ljubitelji sporta širom Srbije sa nestrpljenjem očekuju odlučujući meč protiv Danske i nadaju se da će naša reprezentacija uspeti da ostvari pobedu i plasira se u narednu fazu takmičenja. Svi će biti uz "orlove" u poslednjem koraku ka ostvarenju cilja na Evropskom prvenstvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading