SELEKTOR SRBIJE PORUČUJE: ''Verujte u nas, nema predaje!''

Autor:

Sport

21.06.2024

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija pred velikim izazovom.

SELEKTOR SRBIJE PORUČUJE: ''Verujte u nas, nema predaje!''

Foto: www.profimedia.rs

Selektor reprezentacije Srbije, Dragan Stojković Piksi, održao je konferenciju za medije u Augzburgu od 14 časova nakon jučerašnje utakmice sa Slovenijom. ''Orlove''očekuje veoma težak duel protiv Danske u utorak, a pobeda bi značio plasman u nokaut fazu Evropskog prvenstva, a Stojković je ovom prilikom poručio svima da nema predaje i da moraju da veruju u nacionalni tim.

- Danska je dobra u svakom slučaju, oni su standardno na tom nekom nivou što se tiče učešća na EP i SP, ekipa je s kojom može da se igra, niti su nepobedivi, niti su nedodirljivi, mi imamo svoju kalkulaciju, svojum atematiku i učinićemo sve da rešimo u svoju korist. Neće biti lako, kao što nije bilo ni u ove dve. Pruža nam se šansa da rešimo svoju sudbinu. Gledali smo ih, ono što je najvažnije za Dansku, to je učešće ovde, gledali smo utakmicu protiv Slovenije, gledali smo protiv Engleske i što se tiče te neke analize i nekih informacije, oni će biti pravovremeno obavešteni o tome i u tom cilju ćemo se spremati da što bolje dočekamo taj me - naveo je Piksi i dodao:

- Možemo da igramo sa Danskom, jesu li bolje? Pa, nisu! Ne priznajem, ja to ne prihvatam. Verujte, mora da verujete, mora da podržite - istakao je Stojković.

Srbija se nalazi pred važnim izazovom u meču sa Danskom, ali uz podršku tima, stručnog štaba i navijača, verujemo da postoji šansa za uspeh. Piksijeva vizija i strategija će biti od ključnog značaja, a ostaje nam da sa nestrpljenjem iščekujemo odlučujući duel.

Foto: Republika

Republika u Nemačkoj

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading