NAVIJAČI SRBIJE NE GUBE VERU: OGROMNA PODRŠKA "ORLOVIMA" ISPRED HOTELA! Englezi i Slovenci su imali sreće, POBEDIĆEMO DANSKU! (FOTO+VIDEO)

Autor:

Sport

23.06.2024

15:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao što kaže selektor: "Optimizam mora da vlada"

NAVIJAČI SRBIJE NE GUBE VERU: OGROMNA PODRŠKA "ORLOVIMA" ISPRED HOTELA! Englezi i Slovenci su imali sreće, POBEDIĆEMO DANSKU! (FOTO+VIDEO)

Foto: Republika

Fudbalske reprezentacije Srbije i Danske za dva dana odmeriće snage u trećem i poslednjem meču u Grupi C. "Orlovi" su započeli takmičenje hrabrom igrom protiv Engleske, ali nisu imali sreće i ostali su bez bodova, dok su Skandinavci takođe pružili odličan otpor "Gordom Albionu" i zasluženo zadovoljni napustili teren sa velikim poenom. S druge strane, obe selekcije igrale su nerešeno (1:1) protiv Slovenije, pa će se velika borba za plasman u nokaut fazu voditi u direktnom sudaru na Alijanc Areni.

Baš kao što selektor Stojković poziva na optimizam: "Niti su nepobedivi, niti su nedodirljivi, mi imamo svoju kalkulaciju, svoju matematiku i učinićemo sve da rešimo u svoju korist", tako i navijači i dalje veruju u "orlove" i uvereni su da Srbija može do pobede nad Dancima i plasmana dalje u utorak.

Ispred hotela "Maksimilijan" u Augzburgu u kom odsedaju naši reprezentativci okupio se veliki broj navijača koji je pružio podršku igračima. Takođe, osim Birmančevića koji je govorio na konferenciji, medije su raspoloženi i nasmejani došli da pozdrave i Dušan Tadić i Aleksandar Mitrović što svakako ukazuje na dobru atmosferu u ekipi.

- Ne odustajemo, brate moj. Prolazimo 100%, najbolji smo. Ne sumnjamo nimalo, bez obzira na dva loša rezultata. To je bila sreća za njih. Očekujemo 2:0 za nas, a pogađaju Vlahović i Mitrović - rekli su neki od navijača ispred hotela.

Neki su dobacili i različite strelce, ali, na kraju krajeva, nije važno ko će dati gol - bitno je da se pobedi.

Republika

Foto: Republika

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading