ERIKSEN BELEŽI JUBILEJ PROTIV SRBIJE, SAMO DA MU GA NE ULEPŠAMO: Njega to ne zanima, hoće tri boda

Autor:

Sport

23.06.2024

18:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oboriće veliki rekord u nacionalnom timu

ERIKSEN BELEŽI JUBILEJ PROTIV SRBIJE, SAMO DA MU GA NE ULEPŠAMO: Njega to ne zanima, hoće tri boda

Foto: Profimedia

Fudbalske reprezentacije Danske i Srbije za dva dana odmeriće snage u trećem i poslednjem meču u Grupi C. "Orlovi" su započeli takmičenje hrabrom igrom protiv Engleske, ali nisu imali sreće i ostali su bez bodova, dok su Skandinavci takođe pružili odličan otpor "Gordom Albionu" i zasluženo zadovoljni napustili teren sa velikim poenom. S druge strane, obe selekcije igrale su nerešeno (1:1) protiv Slovenije, pa će se velika borba za plasman u nokaut fazu voditi u direktnom sudaru na Alijanc Areni.

Meč sa Srbijom predstavlja priliku za Kristijana Eriksena da postane nacionalni rekorder po broju mečeva za reprezentaciju. Naime, prvotimac Mančester Junajteda je nedavno izjednačio rekord Simona Kjera od 132 nastupa za državni tim, te će mu meč u Minhenu biti prilika da se izdvoji i odigra 133. meč za Skandinavce.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Eriksen protiv Srbije

- To je velika stvar. Nisam očekivao da imam toliko mečeva, da bih mogao da stignem Simona - rekao je Eriksen za danski TV 2 Sport i dodao:

- Oduvek sam bio ponosan na to da igram za svoju zemlju. Da, raduje me da će moj sledeći meč biti rekordan, ali ništa neće vredeti bez tri boda. Onda bih bio znatno srećniji tim dostignućem.

Iako bi to bio nastavak njegove prelepe fudbalske priče nakon što je doživeo kliničku smrt na prethodnom EVRO, nadamo se da mu jubilej protiv Srbije neće ostati u najlepšem sećanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading