SAMARDŽIĆ NIJE SPREMAN DA IGRA PROTIV DANSKE: Piksi pričao o taktici Srbije za sutra

Autor:

Sport

24.06.2024

17:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor u svom stilu.

SAMARDŽIĆ NIJE SPREMAN DA IGRA PROTIV DANSKE: Piksi pričao o taktici Srbije za sutra

Foto: www.profimedia.rs

Fudbalske reprezentacije Danske i Srbije sutra u 21 čas odmeriće snage u trećem i poslednjem meču u Grupi C. "Orlovi" su započeli takmičenje hrabrom igrom protiv Engleske, ali nisu imali sreće i ostali su bez bodova, dok su Skandinavci takođe pružili odličan otpor "Gordom Albionu" i zasluženo zadovoljni napustili teren sa velikim poenom. S druge strane, obe selekcije igrale su nerešeno (1:1) protiv Slovenije, pa će se velika borba za plasman u nokaut fazu voditi u direktnom sudaru na Alijanc Areni.

U 17:15 časova počela je konferencija za medije srpske reprezentacije pred veliki meč na kojoj su govorili selektor Dragan Stojković i Strahinja Pavlović.

Nije moglo da prođe bez ironičnog odgovora selektora koji je bio vidno raspoložen kao i uvek. Dobio je pitanje šta je prethodno šapnuo Lazaru Samardžiću.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Samardžić u dresu Srbije

Raspoloženi smo, što ne bismo bili, sutra je veliki praznik fudbala. Pitao sam Lazara Samardžića je li može da igra sutra, kroz šalu, da li je spreman da igra. Rekao je da nije spreman - našalio se Piksi, pa se nadovezao: "Kako nije spreman, jedva čeka da poleti!"

Piksi je takođe nosio jednu crvenu fasciklu na treningu, a otkrio je i šta se nalazilo u njoj.

Nalazi se tim koji će igrati sutra, to je čista potpuno ideja, rekao sam da će biti promena, ali ako vam kažem jedna, dve ili tri, šta vam to znači. Ali utakmica se ne igra 45 minuta, treba razmišljati ko će početi, ko će biti na klupi i šta mi treba da uradimo da imamo oružje na klupi, da privedemo meč kako treba u naš tok. Treba biti inteligentan po pitanju startne pozicije, ali i klupe, jer i klupa je danas mnogo važna. Ona je mnogo važnija nego ovi što istrče i igraju, to se pokazalo milion puta do sada. Nekih promena će biti sigurno, ali u toj nekoj konstelaciji stvari koje mogu da se dese sutra, tako ćemo i vući poteze. Plan igre Srbije postoji, u zavisnosti od situacije A kako ćemo reagovati i u zavisnosti od situacije B.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading