MARIENPLAC POTPUNO UNIŠTEN POSLE TUČE SRBA SA POLICIJOM! Evo KAKO izgleda centar Minhena (VIDEO+FOTO)

Autor:

Sport

25.06.2024

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veći incident je brzo stopiran, ali posledica ima

MARIENPLAC POTPUNO UNIŠTEN POSLE TUČE SRBA SA POLICIJOM! Evo KAKO izgleda centar Minhena (VIDEO+FOTO)

Foto: Republika

Još nekoliko sati je ostalo do početka odlučujućeg meča između reprezentacija Srbije i Danske, a atmosfera u Minhenu je i više nego napeta, pošto su se navijači Srbije iz čista mira potukli sa policajcima! Jedna grupica ih je provocirala, zbog čega su nadležni organi uzvratili nakon čega su poletele razne flaše, baklje i ostali aksesoar. Situacija se brzo smirila i policajci su se povukli u susednu ulicu kako sukob ne bi nastavljao da eskalira, ali uprkos tome bilo je krvavih glava. Neodgovorni pojedinci pokušali su da pokvare spektakl, ali, srećom, oni razumni su ih smirili. Kako je to izgledalo možete pogledati ovde, a evo i kakva je situacija u na trgu Minhena nakon što su se strasti smirile.

Podsetimo, fudbaleri Srbije imaju u svojim rukama ključeve osmine finala Evropskog prvenstva u fudbalu, a da bi otvorili vrata i prošli kroz njih potrebno je da savladaju Dansku. Međutim, ne bi nam tri boda donela prvu pobedu na EP kao samostalnoj zemlji, već bi bio naplaćen dug star 32 godine i to sa kamatom, a barem delimično bi bila zadovoljena i kosmička pravda.

Republika

Foto: Republika

 

Naime, politika je 1992. godine umešala prste i sprečila jednu od najboljih generacija naše reprezentacije da zaigra na Evropskom prvenstvu. Usled sankcija UEFA je izbacila Jugoslaviju sa turnira uprkos trijumfalnom nastupu u kvalifikacijama, da bi umesto plavih zaigrala selekcija Danske, koja se naposletku popela na kontinentalni presto. Sada, tri decenije i kusur kasnije Danska nam je opet na putu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading