GORAK UKUS I VELIKO RAZOČARENJE! Mitrović ne krije TUGU: Emotivno i fizički smo ispraženjeni! Moralo je MNOGO BOLJE!

Autor:

Sport

25.06.2024

23:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Srbije nije krio tugu nakon eliminacije na EP.

GORAK UKUS I VELIKO RAZOČARENJE! Mitrović ne krije TUGU: Emotivno i fizički smo ispraženjeni! Moralo je MNOGO BOLJE!

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Srbije remizirali su sa Danskom (0:0) i ispali su sa Evropskog prvenstva, a naš najbolji strelac u istoriji Aleksandar Mitrović bio je razočaran.

"Orlovi" su, podsetimo, završili kao poslednji u Grupi C sa dva osvojena boda iza selekcije Engleske, Danske i Slovenije.

- Dali smo sve od sebe. Ostavili smo srce na terenu. Osećamo se mentalno i fizički iscrpljeno. Nažalost, ovo boli! Videlo se da požrtvovanje nije sve i nije dovoljno. Dosta stvari smo mogli bolje, posebno na taktičkom nivou. Mislim da nismo iskreirali dosta šansi, nismo bili opasni po gol - rekao je Mitrović.

On se potom zahvalio navijačima na velikoj podršci. Inače, na Alijanc Areni bilo ih je više od 30.000. Međutim, to nije bilo dovoljno ni ovog puta.

- Ostaje gorak ukus. Najgori utisak je kad si blizi, kada možeš, i ništa. Na sve tri utakmice smo trebali da igramo našu igru, kako mi znamo. Nismo odradili najbolje ono što je do nas. I u Kataru je bio isti ovakav osećaj. Jako veliko razočarenje. Momci i ja smo iscrpljeni i psihički i fizički i emocionalno. Sada svi, od nas igrača i stručnog štaba i rukovodstva saveza, treba da vidimo šta ćemo dalje. Hvala navijačima, bodrili su nas na svakoj utakmici. Nažalost, nismo uspeli da postignemo ono što smo zacrtali uoči Evropskog prvenstva - dodaje Aleksandar Mitrović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading