SRBIJI POMEREN LET IZ NEMAČKE: Evo kada ''orlovi'' sleću u Beograd!

Autor:

Sport

26.06.2024

11:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija razočarala na Evropskom prvenstvu.

SRBIJI POMEREN LET IZ NEMAČKE: Evo kada ''orlovi'' sleću u Beograd!

Foto: www.profimedia.rs

Danas se očekuje povratak reprezentacije Srbije sa Evropskog prvenstva, nakon eliminacije sa takmičenja. Čarter let je prvobitno bio zakazan za 17 sati, ali je kasnije pomeren za 19:20. Orlovi će sleteti oko 20:45, a nije bilo planiranih medijskih aktivnosti ni obraćanja dan nakon poslednje utakmice.

Srbija se takmičila u grupi C zajedno sa Engleskom, Danskom i Slovenijom. Prvi meč protiv Engleske odigran je na stadionu Šalkea u Gelzenkirhenu, a završen je rezultatom 1:0 u korist Engleske. Druga utakmica protiv Slovenije odigrana je u Minhenu i završena je nerešenim ishodom. Treća utakmica protiv Danske takođe je završena bez golova.

''Orlovi'' pedvođeni selektorom Draganom Stojkovićem Piksijem nisu uspeli da ponovo uspeh sa prethodnog Evropskog prvenstva 2000. godine kada su prošli grupnu fazu i obraduju naciju. Dugo se čekali na učešće na evropskoj smotri, ali je Srbija ponovo razočarala. Ova generacija definitivno ima kvalitet, ali nikako da se napravi taj iskorak i prođu grupe. Sve u svemu, potrebne su očigledno određene promene i na odličan način pripremiti ekipu za predstojeće izazove, a to je A divizija Lige Nacija i prvi duel u grupi protiv Španije.

Evropsko prvenstvo u fudbalu 2024. godine održava se u Nemačkoj, u 10 gradova. Takmičenje traje od 14. juna do 14. jula. Srbija je bila smeštena u grupu C, a i pored truda reprezentacije, nije uspela da se plasira u narednu fazu takmičenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading