DOK JE PIKSI SELEKTOR MI NE IGRAMO! Evo šta mu igrači najviše zameraju!

Autor:

Sport

26.06.2024

12:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojedini fudbaleri Srbije, ne ceo, već deo našeg nacionalnog tima, jutro nakon remija sa Danskom je izrazio nezadovoljstvo i spremnost da se ne odaziva na buduće pozive sve dok ne dođe do promene na klupi.

DOK JE PIKSI SELEKTOR MI NE IGRAMO! Evo šta mu igrači  najviše zameraju!

Foto: Starsport

Fudbalska reprezentacija Srbije doživela je neuspeh na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

Samo dan nakon poslednje utakmice u grupi protiv Danske i ispadanja pojavile su se šokantne najave.

Prema informacijama kapiten Dušan Tadić, sa njim Aleksandar Mitrović, Sergej Milinković-Savić i Predrag Rajković, blizu su odluke da ne igraju za reprezentaciju dokle god je Dragan Stojković Piksi na poziciji selektorar.

Pojedini fudbaleri Srbije, ne ceo, već deo našeg nacionalnog tima, jutro nakon remija sa Danskom je izrazio nezadovoljstvo i spremnost da se ne odaziva na buduće pozive sve dok ne dođe do promene na klupi.

Budućnost će pokazati ima li u svemu ovome istine i da li će doći do eskalacije problema koji očigledno postoji.

Selektor je pre Evropskog prvenstva potpisao ugovor do 2026. godine, ali je na šampionatu starog kontinenta, čini se, izgubio poverenje reprezentativaca.

Kapiten Tadić je već posle prve utakmice iskazao nezadovoljstvo zbog činjenice da nije bio starter, ali se potom izvinio ekipi zbog svojih komentara. Sada deluje da je samo želeo da Orlovi zadrže potreban mir do kraja prvenstva, ali da je to nezadovoljstvo i nešto više od toga.

Ni posle meča sa Dancima fudbaler Fenerbahčea nije bio bolje raspoložen, čak naprotiv.

- Kako je ovo teško. Samo sekund, izvinite. Pa dobro, eto, ajde. Mislim da sam zaslužio bolji tretman da bih mogao više da pružim ekipi zato što sam ja timski igrač i hoću da pomognem timu. Nisam ja bitan u ovoj priči, bitno je šta donosiš na terenu. Mislim da sam igrao više da bih mogao da pružim više, odluka je takva, moram da je poštujem. Gledam, evo za Hrvatsku je Modrić tri godine stariji od mene, a skoro svaku utakmicu je na terenu. Igram koliko treba da igram, koliko mi kažu i ja ću da poštujem - rekao je Tadić posle utakmice.

 

I Mitrović je govorio posle utakmice i to prilično iskreno.

- Na kraju krajeva, uvek završiš tamo gde zaslužuješ. Mi nismo zaslužili, to je to. Stvarali smo puno šansi, a nismo davali golove? Očigledno je da nismo bili na nivou. Nismo bili dobri defanzivno u Kataru, a sada u Nemačkoj ofanzivno - poručio je rekorder Srbije po broju golova.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading