POBUNA PROTIV PIKSIJA: Evo ko NE ŽELI DA IGRA ZA SRBIJU dok je Stojković selektor

Autor:

Sport

26.06.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivao prljav veš posle kraha na EVRO 2024.

POBUNA PROTIV PIKSIJA: Evo ko NE ŽELI DA IGRA ZA SRBIJU dok je Stojković selektor

Foto: www.profimedia.rs

Fudbalska reprezentacija Srbije se raspala, u pravom smislu te reči. Dragan Stojković Piksi i njegovi "orlovi" eliminisani su sa EVRO 2024 posle dva remija i poraza uz samo jedan dat i dva primljena gola, ali i samo šest udaraca u okvir rivala, pa objektivno nije ni moglo bolje po nas da stoji na semaforu i bolje od četvrtog mesta u najlošijom i najdosadnijoj grupi na Evropskom prvenstvu.

Međutim, tim se urušio iznutra, još u svlačionici, jer su se pojedinci pobunili protiv selektora i navodno ne žele da igraju dok je on na klupi. Sve je počelo kada je Piksi izostavio iz tima kapitena Dušana Tadića, a kulminiralo ispadanjem sa turnira.

Prema informacijama koje je objavio Kurir, kapiten Dušan Tadić, sa njim Aleksandar Mitrović, Sergej Milinković-Savić i Predrag Rajković blizu su odluke da ne igraju za reprezentaciju dokle god je Dragan Stojković Piksi na poziciji selektora. Oni su izrazioli nezadovoljstvo i spremnost da se ne odazivaju na buduće pozive sve dok ne dođe do promene na klupi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (3)

Loading
Jovan

26.06.2024 20:50

Ako je tačna priča o obeštečenju onda je to najlakše zarađeni milion

Djore

27.06.2024 02:12

Ljudi su u pravu. Narcis koji nije trener. To je i rekao po izlasku iz aviona.

Pre će biti da su kokoške

27.06.2024 09:48

nego orlovi.