OGLASIO SE HLADNE GLAVE: Predrag Rajković poslao poruku navijačima jnakon eliminacije Srbije sa EP!

Autor:

Sport

26.06.2024

14:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rajković imao sjajne nastupe.

OGLASIO SE HLADNE GLAVE: Predrag Rajković poslao poruku navijačima jnakon eliminacije Srbije sa EP!

Foto: Tanjug/AP

Fudbalska reprezentacija Srbije završila je takmičenje na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj u grupnoj fazi, ostavljajući iza sebe razočarane navijače i igrače. Ovo je bilo prvo učešće na šampionatu nakon duže pauze, te se očekivalo da će orlovi ostvariti bolji rezultat. Ipak, kockice se nisu poklopile, što je rezultiralo razočaranjem kako među igračima, tako i među navijačima.

Nakon utakmice, Nikola Milenković se javno izvinio naciji za neuspeh na prvenstvu, što je pokazalo da su igrači svesni podrške koju su imali i dodatno ih motivisalo da se izvine za rezultat koji nije ispunio očekivanja. Prvi golman nacionalnog tima, Predrag Rajković, takođe se oglasio zahvalivši se navijačima na podršci i istakao važnost njihove podrške tokom takmičenja. Ovo je pokazalo da su igrači svesni podrške koju su imali i da im je ona bila od velikog značaja.

- Hvala svima na podršci - napisao je Rajković.

 

 

Nakon završetka takmičenja, fudbalska reprezentacija Srbije se vraća u Beograd direktnim letom iz Minhena. Ovo je kraj jednog dela njihove fudbalske avanture, ali je sigurno da će se vratiti jači i motivisaniji za buduće izazove.

Iako rezultat na Evropskom prvenstvu nije ispunio očekivanja, fudbalska reprezentacija Srbije će se vratiti u svoje klubove, odmoriti se i pripremiti za nove izazove koji ih očekuju. Podrška navijača će im sigurno biti vetar u leđa u budućim takmičenjima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading