DANSKI TENISER PECKAO ĐOKOVIĆA ZBOG FUDBALA! Rune SREĆAN: I dalje smo PRIJATELJI!

Autor:

Sport

26.06.2024

20:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danski teniser se oglasio nakon remija sa Srbijom na EP u Nemačkoj.

DANSKI TENISER PECKAO ĐOKOVIĆA ZBOG FUDBALA! Rune SREĆAN: I dalje smo PRIJATELJI!

Foto: Starsport

U utorak uveče, Novak Đoković je bio među mnogobrojnim navijačima srpske reprezentacije koji su razočarano pratili eliminaciju "orlova" već posle grupne faze Evropskog prvenstva. Srbija je odigrala nerešeno sa Danskom (0:0) i time završila svoj put na turniru, dok je danska selekcija nastavila takmičenje u Nemačkoj.

Novak Đoković je, nakon što je pratio meč u Minhenu, vratio se u London kako bi se posvetio pripremama za nadolazeći Vimbldon. Ipak, nije izostalo interesovanje medija za njegov komentar povodom eliminacije srpskog tima.

Interesantno je da je danski teniser Holger Rune otkrio da se čuo sa Novakom Đokovićem posle utakmice. Upitan je da otkrije detalje tog razgovora, a nakon što je Nole bio u svlačionici naše reprezentacije kako bi ih motivisao.

Foto: Tanjug/AP

Rune

- Da, definitivno. Imali smo dug razgovor u svlačionici - rekao je Rune na početku intervjua obavljenog na terenu i počeo da se smeje, pa dodao:

- Još uvek smo prijatelji, tako da je to dobro. On je otišao u Minhen, razgovarali smo da idemo zajedno. Bilo je, ne znam kako da opišem meč. Ali, prošli smo, tako da sam srećan.

Iako je izrazio razočaranje eliminacijom srpskog tima, Novak Đoković se sada okreće pripremama za Vimbldon, gde će pokušati da ostvari još jedan veliki uspeh u svojoj karijeri. S obzirom na njegovu izuzetnu posvećenost i radnu etiku, očekuje se da će Novak pružiti izvanredne nastupe na ovom prestižnom teniskom turniru.


BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading