FUDBALERI SRBIJE JOŠ NISU POLETELI IZ MINHENA: Ovo je razlog! Evo kad se očekuje da će stići u Beograd

Autor:

Sport

26.06.2024

21:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Baš im se ne da da odu kući.

FUDBALERI SRBIJE JOŠ NISU POLETELI IZ MINHENA: Ovo je razlog! Evo kad se očekuje da će stići u Beograd

Foto: Republika

Fudbalska reprezentacija Srbije završila je učešće na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj pošto je u odlučujućem meču odigrala nerešeno 0:0 sa selekcijom Danske, a povratak igrača i stručnog štabva očekuje se večeras. 

Ipak, ono što je zanimljivo, polazak aviona i drugi put je odložen. 

Naime, trebalo je da Orlovi sa aerodroma u Minhenu polete oko 17 sati. Potom, let je odložen za 19.20, da bi usledilo novo pomeranje za 19.30. Kako sada stvari stoje, očekuje se da avion poleti negde oko 21.30 sati. U tom slučaju, avion sa fudbalerima bi trebalo da sleri negde oko 23.30 sati.

Kao glavni razlog za odlaganje leta, kako nezvanično saznajemo jeste nevreme u Beogradu.

Da se podsetimo, fudbalska reprezentacija Srbije se raspala, u pravom smislu te reči. Dragan Stojković Piksi i njegovi "orlovi" eliminisani su sa EVRO 2024 posle dva remija i poraza uz samo jedan dat i dva primljena gola, ali i samo šest udaraca u okvir rivala, pa objektivno nije ni moglo bolje po nas da stoji na semaforu i bolje od četvrtog mesta u najlošijom i najdosadnijoj grupi na Evropskom prvenstvu.

Za pomenutih 270 i kusur minuta "orlovi" su šutnuli ka golu protivnika samo šest puta a da je lopta išla u okvir! Neverovatno, ali je tako - jedan protiv Engleske, četiri protiv Slovenije i jedan protiv Danske. Protiv Danaca je jedan udarac išao ka meti, tri nisu. Zato ne čudi da nam je najbolji igrač tog susreta, prema opštem stavu javnosti, bio golman Predrag Rajković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading