POGLEDAJTE STRAŠAN MOMENAT UDARA GROMA U DORTMUNDU! Zbog ovoga je prekinut meč Nemačka-Danska (FOTO+VIDEO)

Autor:

Sport

29.06.2024

22:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kiša, munje, grad - ozbiljno nevreme!

POGLEDAJTE STRAŠAN MOMENAT UDARA GROMA U DORTMUNDU! Zbog ovoga je prekinut meč Nemačka-Danska (FOTO+VIDEO)

Foto: Profimedia

Fudbalske reprezentacije Nemačke i Danske trenutno igraju meč osmine finala Evropskog prvenstva, a posle 39 minuta igre bez golova duel je stopiran i ekipe su otišle u svlačionicu.

Razlog je nesvakidašnji - ozbiljno nevreme je zahvatilo Dortmund, a posle jakog udara groma sudija Majkl Oliver odlučio je da igrače povuče sa terena, te ih kasnije pošalje i u svlačionicu jer se kiša nije smirivala, već je i grad počeo da pada. Čeka se reakcija i odluka UEFA.

Udar je uplašio prisutne na stadionu, ali ih to nije dugo držalo jer se trenutno na tribinama odlično zabavaljaju čekajući, budući da su oni zaštićeni od kiše.

Što se tiče samog meča, Nemačka je dominirala na početku i postigla gol koji je poništen, možda čak i nepravedno. Kasnije su Danci uspeli da se izdignu i nekoliko puta zaprete, ali ova pauza šteti oba tima.

"Panceri" su u grupi razbili Škotsku, lako izašli na kraj sa Mađarskom, ali čim su naišli na ozbiljniju prepreku u vidu Švajcarske videlo se da ima mana. Međutim, skandinavska selekcija koja se u grupi sa Srbijom, Engleskom i Slovenijom provukla dalje sa tri nerešena rezultata, ne bi trebalo da predstavlja nivo koji će domaćinu napraviti problem. Posle 1:1 sa "Gordim Albionom", "skijašima" i "orlovima", očekuje ih protivnik koji igra na mnogo većem nivou od prethodnih.

Ukoliko Nemačka odradi posao očekivano ukrstiće se sa boljim iz duela Španija - Gruzija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading