BRAĆA SLOVACI RAZVILI NAŠE ZASTAVE PROTIV ENGLEZA: "Kosovo je Srbija" u centru pažnje na EVRO (FOTO)

Autor:

Sport

30.06.2024

20:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliko poštovanje za njih

BRAĆA SLOVACI RAZVILI NAŠE ZASTAVE PROTIV ENGLEZA: "Kosovo je Srbija" u centru pažnje na EVRO (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Reprezentacije Engleske i Slovačke trenutno u Gelzenkirhenu igraju duel osmine finala Evropskog prvenstva, a iako su Slovaci vodili sve do 95. minuta, trenutno sve miriše na njihovu eliminaciju.

Od prvog minuta videlo sa da Englezima konačno mogu doći na naplatu one slabe igre iz grupe gde su se kroz iglene uši provukli sa pet bodova. Međutim, da tako i ovog puta bude, pobrinuo se i trenutno jedan od najboljih fudbalera današnjice - Džud Belingem.

Ivan Šranc je u 25. minutu trećim golom doveo Kalconin tim u vođstvo i taman kada je sve izgledalo gotovo, u bukvalno poslednjim trenucima meča Belingem je "makazicama" u nadoknadi vremena odveo meč u produžetke, gde je Kejn veoma brzo potvrdio vođstvo selekcije "tri lava".

Republika

Foto: printskrin/RTS

Zastave na meču Slovačka - Engleska

Međutim, osim dešavanja, pažnju su privukle i zastave okačene na tribini slovačkih navijača. Na delu gde su oni smešteni, tokom snimka Kejnove prilike i u još nekoliko kadara moglo se primetiti nekoliko zastava sa simbolima Srbije. Jedna od njih je predstavljala srpsku zastavu, dok se na drugoj mogla videti zastava naše zemlje sa mapom Kosova, uz poruku: "Kosovo je Srbija". 

Iako je "Gordi Albion" potpuno podbacio u grupnoj fazi, sve osim pobede nad Slovacima smatralo bi se najvećim iznenađenjem prvenstva, jer prema kladionicama Engleska i dalje važi za najvećeg favorita za osvajanje EVRO. Zašto je to tako - niko nema odgovor, ali baš kao što su se i kroz grupu provukli sa minimalno uloženim trudom, tako im se "otvara" i žreb do finala, budući da su sve jače reprezentacije u drugom delu kostura.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading