NADOBUDNI ENGLEZI SE SKANDALOZNO PONAŠALI POSLE PROVLAČENJA: Belingem se hvatao za MEĐUNOŽJE, Rajs NAPAO TRENERA Slovačke (VIDEO)

Autor:

Sport

30.06.2024

22:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bar da su pokazali nešto na terenu, ovako...

NADOBUDNI ENGLEZI SE SKANDALOZNO PONAŠALI POSLE PROVLAČENJA: Belingem se hvatao za MEĐUNOŽJE, Rajs NAPAO TRENERA Slovačke (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Reprezentacija Engleske pobedila je selekciju Slovačke rezultatom 2:1. Englezi su došli do trijumfa nakon preokreta. Strelci za "Gordi Albion" bili su Džud Belingem u 96. minutu i Hari Kejn u prvom minutu prvog produžetka, a za Slovake je pogodio Ivan Šranc u 25. minutu.

Englezi su počeli bledo od samog starta, Slovaci su bili bolji protvinik. Izabranici Gereta Sautgejta nisu pokazali ništa na ovoj utakmici, ali i na samom Evropskom prvenstvu. Slovacima se isplatila hrabra igra u 25. minutu kada je Šranc dobio loptu, našao se jedan na jedan sa Pikfordom i doveo svoju ekipu u vođstvo. Englezi su nakon toga uspeli da preuzmu inicijativu, ali do samog kraja meča nije se menjao rezultat.

Taman kada je sve izgledalo gotovo, u bukvalno poslednjim trenucima meča Belingem je "makazicama" u nadoknadi vremena odveo meč u produžetke, gde je Kejn veoma brzo potvrdio vođstvo selekcije "tri lava" i overu prolaska među osam najboljih timova.

Iako nisu maltene ništa pokazali na ovom prvenstvu, Englezi su sebi dali za pravo da se ponašaju skandalozno posle prolaska.

Deklan Rajs je treneru Slovačke Frančesku Kalconi posle meča rekao: "Ćuti, pi*ko" nasrnuvši fizički na njega, dok se Džud Belingem posle izjednačujužeg pogotka hvatao za međunožje i tako gestikulirao ka klupi protivnika - potpuno neprimereno za nekoga ko važi za "jednog od najboljih fudbalera sveta". Englezi će u četvrtfinalu igrati protiv Švajcaraca, a na društvenim mrežama navijači u Srbiji već ističu kako je "došlo dotle da moraju za Džaku i Šaćirija da navijaju".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading