ŠPANIJA JE ENGLESKA, FRANCUSKA JE HOLANDIJA: Neverovatna podudarnost između oba polufinala EVRO 2024

Autor:

Sport

09.07.2024

09:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi meč igra se večeras a drugi sutra sa početkom u 21 čas.

ŠPANIJA JE ENGLESKA, FRANCUSKA JE HOLANDIJA: Neverovatna podudarnost između oba polufinala EVRO 2024

Foto: Uefa.com

Fudbaleri Španije i Francuske sastaće se večeras u prvom polufinalu Evropskog prvenstva u Nemačkoj sa početom od 21 čas, dok će sutra, u sredu, u isto vreme snage odmeriti Engleska i Holandija. Gledajući način na koji su sve četiri selekcije došle do najbolja četiri i samo dva koraka do titule, može se reći da je "crvena furija" opravdala ime i zasluženo slovi za najvećeg favorita za pehar.

Takve igre su okrenule stanje na kladionicama pa je Španija sada prvi favorit za osvajanje titule sa kvotom 3,00, dok je Engleska sa prve pozicije, na kojoj je bila sve do završetka četvrtfinala, pala na drugo mesto. Kvota na izabranike Gereta Sautgejta je sada 3,75. Što se Francuske, na nju je kvota 4,00, a na Holandiju 6,00.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Prvi favoriti za titulu: Fudbaleri Španije

Međutim, prema jednom podatku Španija i Engleska, odnosno Francuska i Holandija su izjednačene. U pitanju su kvote koje su bukmejkeri dali pred polufinala ovog jutra. Naime, kvote da će u svojim polufinalima slaviti "Gordi Albion" i "crvena furija" je identična i iznosi 2,80. Baš kao što je identična kvota na trijumfe preostale dve selekcije i iznos 3,00.

Dakle, bukmejkeri se nisu usudili da daju veliku prednost nekoj od reprezentacija, ali po svemu sudeći očekuju da će u velikom finalu 14. jula igrati Španija i Egleska i da će slaviti Španci. Međutim, oni nisu mnogo sigurni u svoje prognoze, te je zato i razlika u kvotama mala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading