NEVEROVATNO! SRBIN U FINALU EURO! Iako su "orlovi" odavno napustili Nemačku, ima još naših predtavnika

Autor:

Sport

12.07.2024

12:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oficir bezbednosti.

NEVEROVATNO! SRBIN U FINALU EURO! Iako su "orlovi" odavno napustili Nemačku, ima još naših predtavnika

Foto: Profimedia

Evropsko prvenstvo u fudbalu se približava samom kraju. Kontinentalni festival fudbala biće zatvoren u nedelju u Berlinu kada se u finalu sastaju u 21 čas Španija i Engleska.

Srbije odavno nema u Nemačkoj, ali će u finalnoj večeri ipak učestvovati jedan Srbin. To je nekadašnji arbitar Vlado Glođović, oficir za bezbednost UEFA, inače radnik Policijske uprave Novi Sad.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

 

Glođović je određen da bude deo cenjenog tima koji će da brine o bezbednosti tokom finalnog meča. On je jedan od 45 komesara za bezbednost evropske kuće fudbala. Njih 10 je angažovano u Nemačkoj.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

 

 

Finale će se odigrati 14. jula na Olimpijskom stadionu u Berlinu i tada ćemo znati ime novog šampiona Evrope - Engleska ili Španija. Zaista će se proučavati kako je Sautgejt uspeo da osvoji ovo prvenstvo ukoliko "Gordi Albion" podigne trofej. Posle jedva izvojevane pobede nad Srbijom, te remija sa Danskom i Slovenijom, pa Belingemovog gola za produžetke u poslednjim sekundama nisu stali. Vratili su se i protiv Švajcarske pred kraj meča i izbacili ih posle penala, a večeras su u 90. minutu ponovo došli do pobede. Zaista neverovatan put do finala.

Sudijski komitet UEFA je saopštio da će Francuz Fransoa Leteksje suditi finale EVRO 2024 između Španije i Engleske. Ovaj 35-godišnji međunarodni sudija, koji je u karijeri sudio 65 zvaničnih utakmica UEFA, imao je zapaženu ulogu na ovogodišnjem završnom EVRO turniru, sudeći tri utakmice grupne faze.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading