ZATO NIKAD NEĆE BITI VELIKI IGRAČ: BELINGEM BESNEO POSLE PORAZA, ŠUTIRAO SVE SA KLUPE! Ne zna da se nosi sa neuspehom (VIDEO)

Autor:

Sport

15.07.2024

08:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šta li mu je frižider skrivio...

ZATO NIKAD NEĆE BITI VELIKI IGRAČ: BELINGEM BESNEO POSLE PORAZA, ŠUTIRAO SVE SA KLUPE! Ne zna da se nosi sa neuspehom (VIDEO)

Foto: Profimedia

Fudbaleri Engleske su doživeli težak poraz u finalu Evropskog prvenstva, gde su izgubili od Španije rezultatom 2:1.

Ovaj neuspeh je dodatno razočarao navijače koji su se nadali da će njihov tim konačno osvojiti trofej na EVRO, prvi u istoriji, ali je on ostao nedostižan.

Nakon meča, primećeno je da je Džud Belingem bio posebno potresen porazom. Fudbaler madridskog Reala, koji je tokom sezone ostvario zapažene uspehe sa klubom osvojivši Ligu šampiona, nije uspeo da pruži blistave partije tokom prvenstva, ali će ostati upamćen kao jedan od najboljih igrača "tri lava" zbog "makazica" u osmini finala, gola Srbiji i asistencije za Kola Palmera u finalnom meču. Međutim, sa ljutnjom zbog neuspeha nije znao dobro da se nosi.

Pre ceremonije dodele medalja, Belingem je hodao po terenu uznemireno, a sav bes iskalio je na prenosnom frižideru na klupi. Ne znamo što mu se on baš zamerio, ali nije dobro prošao jer ga je veznjak Reala silovito udario pre nego što je seo na klupu. Zbog toga Španci već likuju na društvenim mrežama.

Dok je sedeo vidno utučen na travi, Belingemu su prilazili saigrači, kapiten Hari Kejn, selektor Geret Sautgejt, ali i njegov klupski saigrač iz Reala - Hoselu, kako bi mu pružili podršku i utehu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Belingem i princ Vilijam

Čak je i britanski princ Vilijam pokušao da smiri Džuda, koji je očigledno najteže podneo poraz svoje ekipe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading