Večiti vežbaju za 159. derbi!

Autor:

Sport

23.02.2019

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najveći srpski klubovi odbrojavaju dane do 2. marta, za kada je na stadionu "Rajko Mitić" zakazan 159. večiti derbi i upravo u senci utakmice nad utakmicama domaćeg fudbala biće odigrano 23. kolo Superlige. Nijedan od velikana sa Topčiderskog brda ne bi trebalo da ovog vikenda ima probleme protiv rivala. Vodeća Crvena zvezda, jedan od sedam timova bez poraza u evropskim šampionatima od starta sezone, u subotu (17.00, Arena sport 1) gostuje u Surdulici, a trener Beograđana više strepi od lošeg terena nego od fudbalera Radnika.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana i Zvezde

- Naš protivnik se i te kako pojačao ove zime, imaju ozbiljnu i iskusnu ekipu za Superligu, disciplinovani su i igraju isto kod kuće i na strani. Teren u Surdulici je u suštini bio uvek na solidnom nivou, verujem da će i pored kiše domaćini uspeti da ga održe u što boljem stanju. Ipak, uslovi za igru će biti isti i Radniku i nama, tako da smo spremni na sve. Očekujem veliku podršku "Delija" na jugu Srbije - istakao je trener šampiona Srbije.

Trener crno-belih Zoran Mirković pozvao je "Grobare" da u subotu uveče (19.00, Arena sport) ispune stadion u Humskoj protiv Proletera, posebno jer će ulaz biti besplatan.

- Mnogo će nam značiti podrška navijača pred večiti derbi. Proleter je čvrsta ekipa sa više osvojenih bodova u gostima nego na "Karađorđu", zato je oprez neophodan - istakao je Bata.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading