"Ljut sam, Jović mi obećao het-trik"

Autor: Tanjug, Republika

Sport

15.03.2019

08:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski golgeter Luka Jović, strelac u pobedi Ajntrahta nad Interom (1:0), obećao je pre meča u Milanu da će srušiti Italijanskog velikana, otkrio je sportski direktor Fredi Bobić.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bacio Handanovića na kolena... Luka Jović

Međutim, Bobić je kroz šalu istakao da je ljut na srpskog reprezentativca jer nije u potpunosti ispunio obećanje dato da će ostvariti het-trik.

- Malo sam ljut. Obećao mi je tri gola pre meča, trebalo je da dobijemo 3:0, 4:0 ili 5:0. Od prvog do poslednjeg minuta smo kontrolisali utakmicu - rekao je Bobić, a prenosi Kiker.


Hvalospeve na račun Jovića dao je i golman Ajntrahta Kevin Trap.

- Jović je bio odličan, iako je mogao da bude strelac još jednom ili dva puta. Možemo da budemo ponosni, ali ne smemo da padnemo u euforiju - zaključio je on.

Koliko je dobar bio Luka Jović na kultnoj "Ðuzepe Meaci" govori i podatak da mu je najtiražniji nemački list Bild dao ocenu 1, što je najviša moguća kod njih.

- Pobednik meča. Bio je konstantna nevolja za Inter i borio se do iscrpljenosti - stoji u obrazloženju.

U Milanu su Jovića gledali skauti Barselone, koja je najviše zainteresovana u konkurenciji Real Madrida, Mančester Sitija, Čelsija i minhenskog Bajerna za transfer od oko 60 miliona evra.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading