Kurtoa: Žele da me ubiju...

Autor:

Sport

22.03.2019

19:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golman madridskog Reala Tibo Kurtoa je na stubu srama u Španiji zbog teške prve sezone u "kraljevskom klubu", posle velike greške na utakmici sa Rusijom na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. godine našao se u još težoj situaciji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Tibo Kurtoa

Zbog lošeg driblanja, Kurtoa je bio odgovoran za izjednačujući gol Denisa Čeriševa, ali je njegov tim ipak uspeo da slavi rezultatom 3:1. Ta greška je upotpunila problematičnih nekoliko dana za belgijskog golmana koji je ostao bez mesta među stativama na povratku Zinedina Zidana na klupu Madriđana, pa je priliku na utakmici sa Seltom dobio Kejlor Navas.

Kurtoa je prošlog leta stigao u Real iz Čelsija, ali je iskusio brojne probleme, a sada ističe da oseća da ne dobija pravi tretman u Španiji.

- I dalje sebe smatram jednim od najboljih golmana na svetu, iako španski mediji žele da me ubiju. Osećam se jakim, miran sam, dobro igram i treniram- rekao je Kurtoa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Belgijanac ističe da ne želi da pridaje veliki značaj onome što se desilo na utakmici sa Rusijom.


- Ruski napadač me je gurnuo. Nisam imao snage da izbijem loptu. Napravio sam grešku, ali je takav život golmana. Posle toga sam se smirio i igrao sam svoju igru- rekao je Kurtoa.

Naredna utakmica belgijske fudbalere čeka ove nedelje kada gostuju Kipru.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading