Ima vremena... Mateus poslao savet Joviću!

Autor:

Sport

22.03.2019

20:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji reprezentativac Nemačke, a kasnije i trener Partizana Lotar Mateus impresioniran je igrama mladog srpskog napadača Luke Jovića, kome predviđa blistavu karijeru, ali ima i koristan savet za njega.

Luka Jović je na ceni

Prema mišljenju Mateusa, za Jovića, koji je posebno kupio Nemca smirenošću pred protivničkim golom i lakom egzekucijom u završnici, najbolje bi bilo ukoliko bi se odlučio da ostane u Nemačkoj ili pređe u redove nekog od engleskih premijerligaša.

- Čuo sam da je Barselona zainteresovana za Jovića i prirodno je da mu nije lako da odbije takvog velikana, ali isto tako se trener Bajerna Niko Kovač raspituje za Srbina - rekao je Mateus.

Da je u Jovićevoj koži, ne bi dvoumi kada bi stigao poziv iz Engleske.

- On je fizički dominantan igrač i ne sumnjam da bi se izvrsno snašao u Engleskoj. Za njega bi bilo najbolje ostanak u Nemačkoj ili selidba u Premijer ligu. Za Španiju ima vremena - naveo je Mateus.

RepublikaFoto: instagram.com/lotharmatthaus10

Prema njegovoj proceni, Jović ne bi trebalo da bude pušten ispod 40.000.000 evra.

- Da sam menadžer ne bih ga prodao ispod ove sume. To je odgovarajuća cena za igrača njegovog kvaliteta. On je prirodni golegeter, mlad i samo može da bude bolji - zaključio je Mateus.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading