Grizman se oprostio od Atletika

Autor:

Sport

15.05.2019

14:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako je nedavno potvrdio i Atletiko Madrid, Antoan Grizman će predstojećeg leta promeniti sredinu i preći u neki drugi klub. Francuz je uputio emotivni pozdrav svim navijačima "jorgandžija".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Antoan Grizman

Francuz je nedavno objavio da odlazi iz Atletika, a nije želeo da napusti klub bez pozdrava.

- Posle razgovora sa ljudima iz uprave kluba, želeo sam da govorim sa vama navijačima Atletika. Vi, navijači, ste mi uvek davali mnogo ljubavi i želeo sam da vam kažem da sam doneo odluku da želim da odem kako bih iskusio drugačije stvari i nove izazove. Teško mi je što krećem ovim putem, ali osećam da mi je to potrebno. Hvala vam za svu ljubav koju ste mi pružili u ovih pet godina u kojima sam osvoji prve važne trofeje sa klubom. Bile su neverovatne godine i istina je da ćete mi biti u srcu - poručio je Grizman. 

Grizman je iz Sosijedada došao 2014. godine u Atletiko, a sa "jorgandžijama" je osvojio Ligu Evrope 2018. godine i Super kup iste godine.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading