Tadić otkrio da li ostaje ili odlazi iz Ajaksa!

Autor: Sportklub, Republika

Sport

16.05.2019

08:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Ajaksa u sredu uveče overili su 34. titulu u prvenstvu Holandije, a sa dva pogotka protiv De Grafšapa (2:4) Dušan Tadić je na veličanstven način završio debitantsku sezonu u dresu Kopljanika.

Dušan Tadić

Reprezentativac Srbije je odigrao sezonu života - bio je pravi predvodnik mladog tima iz Amsterdama, a utisak nikako ne može da pokvari eliminacija u polufinalu Lige šampiona od Totenhema.

Tadić je u dresu holandskog velikana postigao 36 golova u 55 zvaničnih utakmica, a fenomenalnu sezonu krunisao je sa 24 asistencije. U prvenstvu je sa 28 pogodaka podelio titulu najboljeg strelca sa Lukom de Jongom.

- Ne, nije me briga. Tim je najvažniji. Ponosan sam što imam udeo u ovom uspehu, ovom timu i ovom klubu - kaže Tadić.

Srbin, koji je prošlog leta za 12 miliona evra došao iz Sautemptona, dodaje da se tokom sezone mnogo toga promenilo.

- Želeli smo da osvojimo titulu i igramo Ligu šampiona. Klub se kreće u pravom smeru. Mentalitet se promenio. To je možda razlog zašto su me kupili, moj profesionalizam i mentalitet. Bez tih stvari ne možete ništa da osvojite. Ajaks titulu duguje mnogo boljem mentalitetu.

Mnogi se pitaju da li će Tadić i sledeće sezone biti u klubu iz Amsterdama, ali Srbin za sada ne preduzima sledeći korak.

- Ajaks i Dušan Tadić su dobar brak. Nikad ne možeš obećati ništa 100 odsto, ali mislim da je ovde sve super. Vrlo sam srećan - naglasio je Tadić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading