Juventus nudi dvojicu vrhunskih igrača za povratak Pogbe!

Autor:

Sport

26.05.2019

11:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Francuski fudbaler Mančester junajteda Pol Pogba mogao bi na leto da se vrati u italijanski Juventus.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Pol Pogba

Neko vreme se pisalo o transferu Pola Pogbe iz Mančester junajteda u Real Madrid, ali kako kažu poslednje informacije iz Španije od toga neće biti ništa, pošto je Florentino Perez više zainteresovan za Kristijana Eriksena nego za Pola Pogbu.

Čitavu ovu priču je dodatno "podgrejala" oproštajna žurka Andree Barzaljija na kojoj se Pogba pojavio. Stidljivo se pominje Pogbina želja da se vrati na "Apenine", ali neki engleski mediji pišu da je Solskjer spreman da Pogbi ponudi kapitensku traku i "namami" ga da ostane u Junajtedu.

Takođe, priča se o velikoj "trampi" na relaciji Juventus – Mančester junajted, pošto postoji mogućnost da Dibala i Aleks Sandro odu u Mančester u zamenu za Pogbu.

Ipak, Dibala je rekao da ne želi da ode, sa druge strane neće imati mnogo izbora. Mauricio Sari želi više igre, manje mišića na sredini terena, pa ako zaista zameni Alegrija mogao bi da traži da uz Pjanića bude dovedeno još par sličnih igrača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading