NOVO POJAČANJE NA MARAKANI: Nakon štopera Zvezda na pragu potpisa napadača iz Portugala!

Autor:

Sport

26.05.2019

12:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde dobili su prvo pojačanje za narednu sezonu. Alehandro Galves štoper Rajo Valjekana stići će na "Marakanu" tokom naredne nedelje, a njegovim putem mogao bi da krene i napadač Tondele koji je već duže vreme na radaru crveno-belih.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

Portugalski napadač Tomane mogao bi uskoro da zaduži opremu crveno-belih koji su odlučni da što pre kompletiraju tim pre odlaska na pripreme za narednu sezonu koja zbog obaveza u kvalifikacijama za Ligu šampiona počinje već 9. jula, a Zvezda će rivala saznati 18. juna.

Šampion Srbije nakon dolaska štopera Galvesa pokušava da završi još jedan veliki posao pa je poslata ponuda u visini od 500 hiljada evra za napadača Tondele, prenosi "Sportski žurnal".

Navodono je i Braga konkurencija Crvenoj zvezdi za angažman strelca 14 golova u tek završenoj sezoni, međutim, na Marakani su uvereni da bi zov Lige šampiona mogao da presudi i oslučujuće utiče da Tomane izabere Beograd pre ostanka u otadžbini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading