Inter odustao od Lukakua i okrenuo se novoj meti!

Autor:

Sport

18.07.2019

21:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijanski Inter odustao je od napadača Mančester junajteda Romelua Lukakua i okrenuo se dovođenju Edinsona Kavanija iz Pari Sen Žermena.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Romelu Lukaku

Kako navode Tutosport i Korijere delo Sport, Inter nema nameru da plati 80 miliona evra za Lukakua, koliko traži Junajted ii zato je alternativa Kavani.

Urugvajac ima još godinu dana ugovor sa Parižanima, ali i platu od 12 miliona po sezoni, i ako želi u Milano moraće da prihvati niže finansijske uslove.

Kavani poznaje stil fudbala u Italiji, tresao je mreže šest godina u dresovima Palerma i Napolija (144), pre nego što je 2013. za 64 miliona prešao iz Napulja u Pariz.

Još uspešniji je bio u PSŽ-u, gde je sa 193 pogotka najbolji strelac u istoriji kluba, ali se više puta dovodio u vezu sa odlaskom, pre svega zbog nesuglasicama sa prvom zvezdom tima Nejmarom.

Trener Intera Antonio Konte u velikoj je potrazi za napadačem, posebno jer ne računa na Maura Ikardija, pa na San Siru veruju da je Kavani pravo rešenje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading