(VIDEO) Usred velikog slavlja, trener pomešao Zvezdu i Partizan! Petorica ustaju u 5, idu na posao, a Velšani ne znaju sa kim igraju!

Autor:

Sport

19.07.2019

07:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa Konahs Ki Nomads šokirala je škotski Kilmarnok (2:0) u dvomeču prve runde kvalifikacija za Ligu Evrope i igraće protiv Partizana u drugom kolu!

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana

Pre nedelju dana bilo je 2:1 za Škote, ali su se otpisani Velšani preporodili u revanšu slavili 2:0 i napravili veliko iznenađenje. 

Konahs Ki sa klupe predvodi menadžer rođen u Škotskoj Endi Morison. Napravili su bez sumnje najveći rezultat u istoriji s obzirom na to da su eliminisali tim od koga su prošle sezone u škotskoj Premijer ligi bolji bili samo Seltik i Glazgov Rendžersi. 

Nisu imali vremena za slavlje, jer su već u petak morali ranu ujutru da budu na nogama. Ali, ne zbog treninga, nego odlaska na posao. Trener se od velikog uzbuđenja malo zbunio, pa je pomislio da ide na noge šampionu Srbije - Crvenoj zvezdi.

- Moramo da uživamo, spustimo se na zemlju, pa opet isto da uradimo. Idemo u Srbiju da igramo protiv Crvene zvezde iz Beograda - kazao je Morison.


- Partizana - odgovorio je novinar.

- Da, Partizana, da, to je veliki izazov za nas,  11 muškaraca na 11 muškaraca.

 Morison kaže da se više puta "uštinuo" kako bi proverio da li sanja. Konah je poluprofesionalni klub, fudbaleri nisu posvećeni jedino treninzima, utakmicama, taktici...

- Momci su presrećni, vraćaju se u pet ujutro u Vels, a petorica posle toga moraju na posao!  Neće se mnogo piti. Onda moramo da se spremimo za Srbiju naredne nedelje - kazao je Morison.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading