Atletiko se opario na bivšem stadionu

Autor:

Sport

19.07.2019

15:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Atletiko zaradio je 100 miliona evra od prodaje dve parcele na kojima je bio njegov stari stadion "Visente Kalderon", a tek će dobiti novac za treću.

RepublikaFoto: instagram.com/simeone
FK Atletiko Madrid

Očekuje se da će Jorgandžije biti bogatije za 180 miliona evra od prodaje kompletnog prostora koji je klub napustio po završetku sezone 2016/17.

Poslednja parcela koju Atletiko prodaje je ujedno i najveća i prostire se na 28.481 kvadratnom metru. Kompletan prostor je imao površinu od 63.076 kvadratnih metara.

Stadion "Visente Kalderon" je trenutno u procesu rušenja, a predviđeno je da barem jedan deo na kojem se nalazio bude pretvoren u park. 


"As" prenosi da u madridskom klubu očekuju da će im ukupna zarada od prodaje zemlje na kojem je bio stadion biti oko 170-180 miliona evra.

Dom fudbalera Atletika od 2017. godine je stadion "Vanda Metropolitano", čija izgradnja je koštala oko 240 miliona evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading