Solbaken: Imali smo svoje šanse, osećaj je užasan!

Autor:

Sport

14.08.2019

13:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Težak dan za igrače Kopenhagena i trenera Stalea Solbakena, koji će u kratkom vremenskom periodu morati da pronađe način kojim će podići ekipu iz lošeg psihičkog stanja.

RepublikaFoto: Starsport
Stale Solbaken

Danci su ostali bez planirane overe plasmana u grupnu fazu evropskih takmičenja, pa će morati na popravni, gde ih čeka bolji iz dvomeča Helsinkija i Rige.

- Sad smo u teškoj mentalnoj situaciji. Trebalo je da stvorimo više šansi tokom utakmice, nismo bili dovoljno odlučni u situacijama koje su nam se otvarale. Oni su stajali nisko i kompaktno su se branili nakon crvenog kartona, činili su sve da dođu do jedanaesteraca. U penal seriji Ndoje i Bartolec su imali šansu da odluče. Trenutno je užasno, ne osećam se dobro, a verovatno ima igrača koji su još lošije od mene. Mnogi od njih su sanjali da dođu do prilike da se bore za ulazak u Ligu šampiona - rekao je Solbaken.

Ipak, nema vremena za plakanje u dobro organizovanom klubu.

- Tako je u fudbalu. Unapred smo znali da će to biti tvrdi mečevi sa malim brojem golova. Bili su malo bolji od nas u Beogradu, a sada smo mi bili malo bolji od njih. Sada nam ne preostaje ništa drugo nego da brzo ustanemo i pripremimo se za meč sa Randerom u petak, a onda da vidimo sa kim ćemo igrati u plej-ofu za Ligu Evrope. To će biti poslednja šansa za ulazak u grupnu fazu evropskih takmičenja - jasan je Solbaken.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading