Marković presrećan posle debija i prvog gola!

Autor:

Sport

15.09.2019

10:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U utakmici 8.kola Linglong Tire Superlige Srbije crno-beli su savladali ekipu Proletera rezultatom 3:0 (0:0). U strelce su se upisali Zoran Bambi Tošić (56′), Sadik Umar (73′) kao i Lazar Marković (78′) kojem je ovo povratnički debi među crno-bele.

RepublikaFoto: Starsport
Lazar Marković i Bibras Natho

- Kako sam mogao da provedem dan? Znao sam da nisam među starterima jer još nisam u top formi, ali sam izgarao od želje da ponovo uđem u autobus i da krenemo na utakmicu. Sastanak, spremanje, put ka Novom Sadu u meni je budio poseban adrenalin – kaže Marković.

Kako je posmatrati utakmicu sa klupe?

Nervirao sam se, ali sam znao da ćemo dobiti. Imamo zaista dobru ekipu i samo je bilo pitanje kada ćemo da damo gol. U ovakvim utakmicama je najteže doći do pogotka, ekipe se zatvore i koliko god pokušavao da ‘probiješ’ ne ide. Ali sada je sve super, pobedili smo, ja sam debitovao i još dao gol - istakao je bivši fudbaler Liverpula.

RepublikaFoto: Starsport
Lazar Marković je novi debi upisao u Novom Sadu

Čulo se i skandiranje tvog imena sa tribina!?

- Čuo sam, naravno i sve ih puno pozdravljam i zahvaljujem na podršci. Vratio sam se kući, lepo mi je. Trebaće mi još malo vremena da se vratim u formu, ali sve je to sport, fudbal, život, idemo dalje - nastavio je krilni fudbaler.

Kako si zadovoljan svojom partijom?

- Manje više dobro oko gola, ok, biće to još mnogo bolje. Ali zato su momci sjajni od Bambija za kojeg ne treba trošiti reč, Natha koji je vrhunski igrač, ali i svih momaka koji su i igrali i koji su bili na klupi.
Imamo tešku nedelju, Az Alkmar i Večiti derbi, pa da vidimo gde smo - zaključio je Lazar Marković.

RepublikaFoto: Starsport
Lazar Marković i Bibras Natho

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading