Degenek žali što nije ušla: Ne mogu da grešim dušu, mislim da smo odigrali dobar meč...

Autor:

Sport

18.09.2019

21:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Štoper Crvene zvezde Miloš Degenek nije bio zadovoljan porazom od Bajerna i kako je istakao misli da su crveno-beli zaslužili više u prvom kolu Lige šampiona na "Alijanc areni"

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Miloš Degenek

Štoper Crvene zvezde imao je malu posekotinu na licu nakon meča koju je zaradio usled velike borbe sa igračima Bajerna.

- Nisu bitne posledice. Mislim da nismo zaslužili da izgubimo sa ovakvim rezultatom. Oni su dobra ekipa, ali imali smo i mi naše šanse. Da je onaj šut Marina ušao bilo bi drugačije. Ovo nam je dobra škola za dalje. Ne mogu da grešim dušu, mislim da smo odigrali dobar meč - rekao je Degenek za "Arenu sport" posle meča.

Zvezda nije pravila toliko broj faulova kao prošle sezone protiv Pari Sen Žermena, ali je odbrana popustila u bitnim momentima.

- Ne moraš uvek da praviš faul. Dobro smo se kretali, čuvali gol. Primili smo golove na neiskustvo. Hvala navijačima što su došli u ovakvom broju, a hvala i saigračima na velikoj borbi - kaže štoper i dodaje:

- Da nismo primili dva gola na bezvezan način moglo je biti drugačije. Mi smo u nekim segmentima igre bolji od Bajerna, u nekim nismo. Biće bolje - zaključio je Degenek.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading