Sada ima sve, ali kao dečak nije imao šta da jede: Ronaldo u potrazi za ženama koje su mu davale hamburger da preživi dan!

Autor:

Sport

19.09.2019

11:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na terenu možda izgleda nadobudan i arogantan, ali je van njega Kristijano Ronaldo sušta suprotnost.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kristijano Ronaldo

Videli smo kako se Portugalac slomio kada se setio oca, koji je umro zbog alkohola, a sada se as Juventusa prisetio i žena koje su mu pomagale i davale da jede u trenucima kada nije imao para.

Ronaldo je to otkrio u intervjuu za emisiju "Good Morning Britain", u kom se i rasplakao nakon video-snimka svog oca. Govorio je i svom teškom i siromašnom detinjstvu.

On je tom prilikom pozvao ljude da mu pomognu da pronađe žene koje su omogućile da ne bude gladan u trenucima kada nije imao para da kupi hranu dok je kao dete živeo na Madeiri.

- Imao sam 12 godina i nisam imao para. Živeo sam sa drugim igračima svojih godina iz drugih delova Portugala. Bilo mi je jako teško bez porodice. Bili smo gladni. Sećam se da je pored sradiona bio "Mekdonalds", davali su nam hamburgera koji nisu prodati. U njemu je radila jedna žena, zvala se Edna, i još dve devojke. Nikada ih više nisam video - kazao je Ronaldo.

Portugalac se nada da će mu gledaoci pomoći da pronađe devojke koje su mu pomogle.


- Nadam se da će mi ljudi pomoći da ih pronađem. Želim da ih pozovem u Lisabon ili Torino na večeru i da im se odužim za sve ono što su uradile za mene. Nikada ih neću zaboraviti.

Ronaldo je odrastao u siromaštvu, delio je sobu sa tri brata. Njegova majka je bila kuvarica, dok je otac radio kao baštovan. Bez obzira na uspeh i milione koje je zaradio, nikada nije zaboravio gde je odrastao i da je bilo dana kada nije imao šta da jede. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading